Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:10

4
شهریور
اردور بوقلمون

اردور  بوقلمون

ابتدا نان‌هاي تست را در سيني مناسب فر بچينيد. كره را نيز در ظرفي‌ روي حرارت آب كنيد. سير و شويد را با آن مخلوط سازيد و با قلم‌مو روي نان‌ها بماليد. البته از شويد خشك هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

 مرضيه فولادي:

 

مواد لازم براي 4 نفر

نان تست جو..........8 ورق

كره............ 50 گرم

سير له‌كرده............ 3 حبه

شويد خردكرده................ 4 قاشق سوپخوري

فيله‌ي بوقلمون پخته و خردكرده.............300 گرم

نمك و فلفل........... به ميزان لازم

تخم گشنيز........... 1 قاشق چايخوري

خامه...........50 گرم

بادام هندي بوداده و خردكرده................100 گرم

پنير موزارلاي رنده‌كرده دالیا.............150 گرم

جعفري خردكرده ..............2 قاشق سوپخوري

 

 بیشتربخوانید:

بـرگــرسيب‌‍‌زميني و عدس

برگر بوقلمون؛ غذایی مقوی و سالم

برگر سویا با پنیر موزارلا

برگر مرغ با سس پِستو

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا نان‌هاي تست را در سيني مناسب فر بچينيد. كره را نيز در ظرفي‌ روي حرارت آب كنيد. سير و شويد را با آن مخلوط سازيد و با قلم‌مو روي نان‌ها بماليد. البته از شويد خشك هم مي‌توانيد استفاده كنيد. حالا بوقلمون، نمك، فلفل، تخم گشنيز، خامه و بادام هندي را خوب با هم مخلوط نمائيد. اكنون مقداري از اين مخلوط را روي نان‌ها بماليد، به طوري كه تمام سطح نان‌ها را بپوشاند. حالا روي هر نان را با پنير بپوشانيد و در سيني بچينيد. فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد. سيني را در فر قرار دهيد تا پنير، آب شود و برشته گردد. و پس از درآوردن سيني از فر، نان‌ها را در ظرف مناسبي بچينيد، روي هر نان كمي جعفري بپاشيد و با سس گوجه‌فرنگي ميل نمائيد.

 

خواص گوشت  بوقلمون

گوشت سينه‌ي بوقلمون را مثل گوشت ساير پرندگان بپزيد. با اين تفاوت كه مدت زمان بيشتري براي پخت گوشت بوقلمون لازم است. براي از بين بردن بوي گوشت بهتر است ابتدا آن را كمي تفت داد و بعد پخت. گوشت بوقلمون را خرد كنيد و با پياز، كرفس، هويج، جعفري و كمي آب و نمك بپزيد. در انتها كمي كره به آن اضافه كنيد چون گوشت بوقلمون چربي ندارد.

تعداد بازديد: 254 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز