مرضيه مرشدي :
مواد لازم براي 6 نفر
عدس قرمز (دال عدس)..............200 گرم (1 پيمانه)
روغن زيتون.................. 1 قاشق سوپخوري
پياز ورقهاي خرد كرده ...................2 عدد متوسط (300 گرم)
سير له كرده..................... 1 حبه
دانهي صنوبر يا خلال بادام....................80 گرم (يك دوم پيمانه)
سيبزميني پوره كرده و خنك شده ................. يكو يكدوم پيمانه
ريحان خرد كرده............... 2 قاشق سوپخوري
خردل ................1 قاشق سوپخوري
پنير پارمسان رنده كرده................40 گرم (يكدوم پيمانه)
زردهي تخممرغ........................ 1 عدد
خرده نان ..................70 گرم (1 پيمانه)
خرده نان (اضافي) ................. 50 گرم (يك دوم پيمانه)
نان همبرگر................6 عدد
كاهوي خردكرده .......300 گرم
بیشتربخوانید:
برگر بوقلمون؛ غذایی مقوی و سالم
برگر سویا با پنیر موزارلا
برگر مرغ با سس پِستو
روشتهیه
عدس را بپزيد و كنار بگذاريد. آنگاه روغن زيتون را در تابهي مناسبي بريزيد، پياز، سير و دانهي صنوبر را به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد تا پياز نرم شود و دانهي صنوبر قدري طلائي رنگ گردد. سپس عدس، پورهي سيبزميني، مخلوط پياز و دانهي صنوبر، ريحان، خردل، پنير، زردهي تخممرغ و خرده نان (70 گرم) را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. اينك از مايهي فراهم كرده 6 برگر درست كنيد و در خردهنان اضافي (50 گرم) بغلتانيد. حالا برگرها را به مدت تقريبي يك ساعت در يخچال قرار دهيد. اكنون دو طرف برگرها را در روغن داغ سرخ كنيد تا طلائيرنگ شود. برگرها را روي هولهي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافيشان گرفته شود. آنگاه برگرها را همراه با كاهو درون نان قرار دهيد و با سس فلفل ميل كنيد.
یادآوری
براي تهيهي سس فلفل؛ 160 ميليليتر خامه را با 2 قاشق سوپخوري سس فلفل مخلوط كنيد.