مواد لازم:
- دنده (گوسفندی)............... ۱ کیلوگرم
- برنج............. ۶ پیمانه
- نمک............ به میزان لازم
- فلفل................. به میزان لازم
- زردچوبه............ به میزان لازم
- پیاز (سرخ شده)............... ۳ قاشق غذاخوری
- زیره (ساییده شده و پلویی).......... ۲ قاشق سوپخوری
- دارچین................... ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا روغن بجوشد. دندهها را نمک و فلفل زده و از طرف چربی دنده کف قابلمه میچینیم و زیر آن را خیلی خیلی کم میکنیم.
در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبکشی رسانده و پس از آبکش کردن آن را روی دندهها ریخته و لابهلای آن پیاز داغ، زیره و دارچین میدهیم.
در قابلمه را دمکنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم میکنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بکشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمیگردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود.
منبع: تبیان