Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:19

18
مرداد
طرز تهیه دنده پلوی ایلام

طرز تهیه دنده پلوی ایلام

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه دنده پلوی ایلام را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 دنده پلو یکی از غذا‌های معروف ایلامی است که بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد. در تهیه این غذا، چون از دنده گوسفند استفاده می‌شود و چربی زیادی دارد نیازی به افزودن روغن نیست. برای تهیه آن  بهتر است گوشت را از شب قبل مزه دار کنید تا دنده پلو شما طعم بهتری بگیرد.

مواد لازم:

- دنده (گوسفندی)............... ۱ کیلوگرم

- برنج............. ۶ پیمانه

- نمک............ به میزان لازم

- فلفل................. به میزان لازم

- زردچوبه............ به میزان لازم

- پیاز (سرخ شده)............... ۳ قاشق غذاخوری

- زیره (ساییده شده و پلویی).......... ۲ قاشق سوپخوری

- دارچین................... ۱ قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا روغن بجوشد. دنده‌ها را نمک و فلفل زده و از طرف چربی دنده کف قابلمه می‌چینیم و زیر آن را خیلی خیلی کم می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبکشی رسانده و پس از آبکش کردن آن را روی دنده‌ها ریخته و لابه‌لای آن پیاز داغ، زیره و دارچین می‌دهیم.

در قابلمه را دم‌کنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم می‌کنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بکشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمی‌گردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود.

منبع: تبیان

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، غذای سنتی ایلام، دنده پلو، دنده پلو ایلامی، طرز تهیه دنده پلو تعداد بازديد: 269 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز