دستور غذایی این کباب بر اساس منطقهها متفاوت است و هر ناحیهای بر اساس ذائقه خود از مواد مختلفی برای طعم دار کردن این کباب استفاده میکنند. ترکیه یکی از کشورهای همسایه ایران است و بیشتر غذاهای این کشور با ذائقه ما ایرانیان هماهنگ است، در نتیجه کباب علی نازیک نیز به ذائقهی ایرانیان نزدیک است و به راحتی میتوانید آن را در خانه خود تهیه کنید واز طعم دلپذیر آن لذت ببرید. این کباب مانند بیشتر کبابها از گوشت تهیه میشود. گوشت در بیشتر اوقات مادهی پایهی کبابها است. بادمجان ماده اصلی دیگر این کباب است که باید به صورت بورانی استفاده گردد. منظور از بورانی کبابی کردن آن است که میتوانید بر روی گاز به راحتی بادمجانها را کباب کنید و پوست آن را بکنید. از این غذا میتوانید به عنوان یک وعدهی کامل نهار و یا شام استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی
مواد لازم
بادمجان............۳ عدد
ماست چکیده...........یک پیمانه
سیر..........۳ حبه
گوشت سر دست گوسفندی............۳۰۰ گرم
پیاز.........متوسط ۱ عدد
رب گوجه فرنگی.........۱ قاشق غذاخوری
آب...........یک پیمانه
نمک..........به مقدار لازم
فلفل...........به مقدار لازم
زردچوبه...........به مقدار لازم
پاپریکا.........به مقدار لازم
آویشن..........به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
اسکندر کباب خانگی با سس مارینا +طرز تهیه
طرز تهیه کباب لقمه ترکیهای
مراحل پخت
گوشت را به اندازهی کبابی (تکه تکه) قسمت کنید و همراه ادویهها و نمک طعم دار کنید.
بهتر است به آن یکی دو ساعت وقت بدهیم تا طعم دار شود.
بادمجانهای بورانی را تهیه کنید.
آنها را کبابی کرده و پوست شان را بگیرید.
سپس آنها را ساطوری کنید.
سیر له شده را به بادمجانها اضافه کنید.
ماست را به همراه فلفل، آویشن، پاپریکا و نمک به بادمجان اضافه کنید.
در ظرفی دیگر پیاز داغ را تهیه کنید و گوشت طعم دار را به آن اضافه کنید و سرخ کنید.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
نمک را به همراه زردچوبه و فلفل اضافه کنید.
سپس مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد.
در نهایت بورانی بادمجان را در ظرف مناسب بریزید و سس گوشت را روی آن بریزید.
حال میتوانید این غذا را با نان سرو کنید.
منبع: دونفره