Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:16

1
مرداد
طرز تهیه آش کمبزه

طرز تهیه آش کمبزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش کمبزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش کمبزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱-حبوبات از هر کدوم نصف پیمانه(نخود، لوبیا چیتی، عدس)

۲-بلغور نصف پیمانه

۳-برنج نصف پیمانه

۴-سبزی خرد شده سه پیمانه ( یک و نیم پیمانه مخلوط تره، جعفری، گشنیز و یک و نیم پیمانه ریحان )

۵-کمبزه خرد شده دو عدد متوسط

۶-گوجه پوست کنده و ریز خرد شده سه عدد بزرگ

۷-فلفل سبز تند خرد شده به میزان دلخواه (می تونید حذف کنید)

۸-زرد چوبه و نمک به میزان دلخواه

۹-پیاز درشت دو عدد نگینی خرد شده (یک عدد برای داخل آش و یک عدد برای پیاز داغ روی آش)

۱۰-نعناع داغ و کشک و پیاز داغ برای تریین و سرو آش

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش برگ مو

طرز تهیه آش ترش زنجان

 
طرز تهیه :

یکی از پیاز های خرد شده رو به همراه روغن و‌ زرد چوبه سرخ کنید.

بلغور ، برنج و عدس از قبل خیس شده رو اضافه کرده و حدود یک لیتر آب اضافه کنید.

بعد از اینکه به نقطه جوش رسید سبزی و اضافه کرده ‌درب قابلمه رو بزارید.

بعد از نیم ساعت کمبزه خرد شده و نخود و لوبیا از قبل پخته شده به همراه نمک و فلفل سبز خرد شده اضافه کرده و دوباره حدود نیم ساعت زمان بدین.

یک ربع قبل از آماده شدن آش،گوجه خرد شده رو اضافه کرده و بعد با نعناع داغ و پیاز داغ فراوان و کشک سرو کنید.

 

منبع: ghaza land

 

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، آش کمبزه، طرز تهیه آش کمبزه تعداد بازديد: 624 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز