Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:06

24
تیر
طرز تهیه پای چوپان

طرز تهیه پای چوپان

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پای چوپان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پای چوپان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده.................۴۰۰ گرم

سیب زمینی................ ۴ الی ۵ عدد

شیر................ یک استکان

کره............. ۵۰ گرم

قارچ.............. ۱۰۰ گرم

نمک................۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه..............۱ قاشق غذاخوری

پودر پیاز..............۱ قاشق غذا خور

پودر سیر..............۱ قاشق غذاخوری

رب گوجه...........۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع..............به مقدار لازم

پنیر پیتزا............... به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورشت بامیه عربی

برنج سرخ‌شده ( ویژه تایلند)

طرز تهیه:

سیب زمینی هارو آبپز کنید و با کره و شیر و نمک خوب بکوبید تا پوره بشه.

گوشت چرخ کرده رو ابتدا خوب تفت میدیم تا کاملا یک رنگ بشه سپس نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و خوب ترکیبش میکنیم.

سپس پودر سیر و پیاز رو بهش اضافه میکنیم و دوباره خوب تفت میدیم.

قارچمون رو اسلایس میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و میزاریم دو سه دقیقه با حرارت ملایم بپزه و بعدش رب گوجه بهش اضافه میکنیم و خوب ترکیبیش میکنیم.

گوشتمون رو کف یه ظرف شیشه‌ای مناسب فر میریزیم و روش پوره سیب زمینی رو اضافه میکنیم و با قاشق خوب صافش میکنیم. پوره سیب زمینی هر چی بیشتر، خوشمزه‌تر و لذیذتر میشه.

حالا موقع اضافه کردن پنیر پیتزامونه. به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر میزاریم تا بپزه.

منبع: ghaza land

برچسب ها: آموزش آشپزی، پای، پای چوپان، طرز تهیه پای چوپان تعداد بازديد: 347 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز