Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 08:06

11
تیر
طرز تهیه کال کباب

طرز تهیه کال کباب

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کال کباب را به شما عزیزان آموزش دهیم.کال کباب یکی از مزه‌های اصلی گیلانه و در کنار بیشتر غذا‌ها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کال کباب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.کال کباب یکی از مزه‌های اصلی گیلانه و در کنار بیشتر غذا‌ها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست و با همون مواد فقط به جای زیتون از بادمجان کبابی و ریش ریش شده استفاده میشه و بعد از مخلوط شدن توی یخچال میره و سرد خورده میشه.

مواد لازم:

بادمجان.................۱ کیلوگرم

رب انار ترش یا آب انار ترش..............۱ فنجان

گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده............۲۰۰ گرم

نمک.............۱ قاشق چایخوری

گلپر..........۱ قاشق چایخوری

سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک............۱ قاشق غذاخوری

سیر..............۴ حبه رنده شده

 

بیشتر بخوانید:

 
 
 
 
طرز تهیه :

بتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید.

سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید.

در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

شاید باورتان نشود، اما کال کباب اصیل گیلانی شمابه همین سادگی آماده است.

منبع: amoozesh deser ghaza

 

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، زیتون پرورده، کال کباب، چوچاق، طرز تهیه کال کباب تعداد بازديد: 504 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز