امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کال کباب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.کال کباب یکی از مزههای اصلی گیلانه و در کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست و با همون مواد فقط به جای زیتون از بادمجان کبابی و ریش ریش شده استفاده میشه و بعد از مخلوط شدن توی یخچال میره و سرد خورده میشه.
مواد لازم:
بادمجان.................۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش..............۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده............۲۰۰ گرم
نمک.............۱ قاشق چایخوری
گلپر..........۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک............۱ قاشق غذاخوری
سیر..............۴ حبه رنده شده
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه :
بتدا بادمجانها را بشورید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید.
سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آنها را با هم بکوبید.
در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.
شاید باورتان نشود، اما کال کباب اصیل گیلانی شمابه همین سادگی آماده است.
منبع: amoozesh deser ghaza