Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:52

21
خرداد
فوت وفن خوشمزه تر شدن دلمه

فوت وفن خوشمزه تر شدن دلمه

در تهیه دلمه‌ چند نکته را باید در نظر داشته باشید.دلمه در اصل یک غذای ترکی است، به معنی (پر شده) که انواع مختلفی دارد.

دلمه در اصل یک غذای ترکی است، به معنی (پر شده) که انواع مختلفی دارد. شما می‌توانید دلمه را با برگ انگور و فلفل، گوجه فرنگی، کلم و... درست کنید.

 

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن دلمه

چند نکته که در تهیه دلمه‌ها باید مد نظر داشته باشید این است که:


۱- دلمه با ید با حرارت ملایم پخته شود تا شکل خود را از دست ندهد و باز نشود


۲- شما می‌توانید به‌جای گوشت از سویا استفاده کنید.


روش تهیه همه دلمه‌ها تقربیا شبیه به هم است


انواع دلمه
دلمه برگ مو
دلمه بادمجان
دلمه کلم
دلمه کاهو
دلمه سیب زمینی
دلمه پیاز
دلمه گوجه فرنگی
دلمه کلم پیچ

 

بیشتر بخوانید:

دلمه هویج + طرز تهیه

طرز تهیه دلمه بادمجان

 

 


چاشنی دلمه


سس دلمه با سرکه بالزامیک، سس دلمه با تمرهندی، سس دلمه با رب انار، سس دلمه با عصاره گوشت، سس دلمه با رب گوجه فرنگی

یک استکان سرکه را با یک استکان آب به همراه دو قاشق غذا خوری شکر مخلوط کنید کمی نمک وفلفل به آن اضافه کنید و روی شعله گاز هم بزنید تا شکر حل شود وسس دلمه سرکه‌ای کمی غلیظ شده را در مراحل آخر پخت به دلمه اضافه کنید، میزان شیرینی و ترشی سس سرکه به سلیقه شما بستگی دارد.

دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه‌ها اضافه نکنید. روش تهیه سس‌های دیگر نیز به همین شکل است.

شما می‌توانید سبزی دلمه را با گوشت و پیاز کمی تفت دهید و هم می‌توانید بدون سرخ‌کردن، داخل مواد بریزید.

 

منبع: خراسان

برچسب ها: دلمه، آموزش آشپزی، طرز تهیه دلمه، دلمه بادمجان، دلمه گوجه فرنگی، دلمه برگ مو، طرز تهیه تعداد بازديد: 510 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز