تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره نرم شده...............115 گرم
شکر دانهریز..............150 گرم
تخممرغ................1 عدد درشت
اسانس وانیل...............1 قاشق چایخوری
آرد................200 گرم
نمک.................. یکچهارم قاشق چایخوری
بیکینگپودر....................یکدوم قاشق چایخوری
بیکنیگ سواد................یکدوم قاشق چایخوری
نشاسته ذرت................ یک و یکدوم قاشق چایخوری
میوههای تابستانی دلخواه....................به میزان لازم
بریلوی ساده....................به میزان ساده
بیشتربخوانید:
کوکوی مرغ و پنیر
مواد لازم برای تهیه کرم پنیر
خامه قنادی (فرم گرفته).........................150 گرم
پنیر خامهای....................150 گرم
بیشتر بخوانید:
گراتن ماکارونی، یک پیش غذای شیک
روش تهیه
کر ه و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کرده مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود 45 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و به قطر تقر یبی 25 سانتیمتر برش دهید. اینک خمیر را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی پخت و خنک شد، آن را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و کرم پنیر را رویش بمالید. سپس روی کرم را با میوههای تازه بیارائید و برای جلوگیری از اکسیده شدن (سیاه و پلاسیده شدن) میوهها، به کمک قلممو رویشان بریلو بمالید.
بیشتر بخوانید:
کوکوی ماکارونی + طرز تهیه
روش تهیه کرم پنیر:
خامه و پنیر را با هم مخلوط کرده و به خوبی هم میزنیم.
یادآوری 1: میتوانید از میوههایی همچون موز، توتفرنگی، بلوبری، آناناس، کیوی، انگور سیاه، هلو، آلو و پرتقال نیز استفاده کنید.
یادآوری 2: بریلو را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.