Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:00

16
خرداد
گراتن ماکارونی، یک پیش غذای شیک

گراتن ماکارونی، یک پیش غذای شیک

گراتن یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین پیش غذاها است. این بار با ماکارونی می توانید یک گراتن شیک و خوشمزه برای میهمانان تان درست کنید

مواد مورد نیاز برای تهیه گراتن ماکارونی

ماکارانی فرمی ..........300 گرم

گوشت چرخ کرده .............150 گرم

سس بشامل ...............1 دستور

پنیر پارمزان ..............200 گرم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه راتاتوئی؛ یک غذای خودمانی

طرز تهیه گراتن ماکارونی

ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه پیاز و ادویه گوشت و پودر سیر و کمی فلفل و رب گوجه فرنگی آماده کنید.

سس بشامل یا سس سفید را نیز طبق دستور ذکر شده در لازانیا  تهیه کنید.

یک ظرف مربع یا مستطیل پیرکس را در نظر بگیرید  کمی از سس بشامل را کف ظرف بریزید و صاف کنید سپس نیمی از ماکارانی فرمی آبکش شده را روی سس بریزید اکنون کمی از مواد گوشتی و سس بشامل را به همه جای ماکارانی ها برسانید .

در صورت تمایل می توانید سطح آن را با پنیر پارمزان بپوشانید ولی برای کم کالری شدن می توان کمی به اطراف ظرف فقط بریزید.(چرا اطراف ظرف؟به برش بهتر گراتن کمک می کند.)

مجددا ماکارانی فرمی و دوباره مواد گوشتی و سس سفید را بریزید.

بهتر است روی گراتن ماکارانی باشد و یک لایه پنیر پارمزان بپاشید.

روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه زمان پخت دهید.

سپس فویل را بردارید و اجازه دهید 15 دقیقه در فر سطح گراتن طلایی شود.



بیشتر بخوانید:

کوکوی ماکارونی + طرز تهیه

چند نکته در مورد درست کردن گراتن

این مقدار برای 4-5 نفر کافی است.

گراتن را نیز مانند لازانیا اجازه دهید 10-15 دقیقه خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

منبع : سیمرغ

برچسب ها: لازانیا، آموزش آشپزی، سس بشامل، گراتن، پیش غذا، پنیر پارمزان، گراتن ماکارونی، طرز تهیه گراتن ماکارونی تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز