Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 14:09

11
اردیبهشت
بادمجان پلو + طرز تهیه

بادمجان پلو +  طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه بادمجان پلو را آموزش می‌دهیم که یک غذای سنتی و محلی استان قزوین هست.

بادمجان از مواد غذایی هست که اینقدر تنوع غذا‌هایی که می‌شود با آن درست کرد زیاد هست، مثل بقچه بادمجان، خوراک بادمجان و نخود مراکشی، طرز تهیه کوفته بادمجان، خوراک بادمجان پنیری و غیره، که تونسته همه افراد با سلیقه‌ها و ذائقه‌های مختلف رو جذب می‌کند. حالا من می‌خواهم در این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو رو آموزش بدم که یه غذای سنتی و محلی استان قزوین هست. از عطر و طعم بادمجان پلو هر چی بگم کم گفتم. بادمجان پلو از ترکیب چند ماده غذایی ساده و در دسترس و خوش مزه درست میشه و نتیجه اون واقعاً حیرت انگیزه. پیشنهاد می‌کنم با من همراه شوید و شما هم از این غذای فوق العاده لذیذ لذت ببرید.

 

بادمجان پلو + طرز تهیه

مواد لازم برای بادمجان پلو

بادمجان ۵ یا ۶ عدد متوسط
برنج ۱ کیلوگرم
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خوراک زبان گاو مجلسی با سس سفید و قرمز

طرز تهیه مانی پلو غذای خوش طعم دامغانی

فوت و فن پخت خورش هویج تبریزی

طرز تهیه بادمجان پلو

مرحله اول: آماده سازی بادمجان‌ها

برای تهیه بادمجان پلو، ابتدا پوست بادمجان‌ها را بکنید. سپس آن‌ها را به صورت نگینی و یا حلقه‌ای خرد کنید و با آب روی آن‌ها را بپوشانید و کمی نمک به آن‌ها بزنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کند تا تلخاب بادمجان گرفته شود.

پس از گذشت ۳۰ دقیقه، آب بادمجان را دور بریزید و آن‌ها را خشک کنید.

حالا یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا خوب داغ شود. سپس مقداری روغن داخل آن بریزید و پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ کردن تمام بادمجان ها، شعله گاز را خاموش کنید و بادمجان‌ها را کناری بگذارید.

در همین زمان، برنج را در یک کاسه بزرگ به همراه مقدار مناسبی آب و نمک خیس کنید.

مرحله دوم: درست کردن مواد گوشتی

در این مرحله از تهیه بادمجان پلو، یک پیاز بزرگ را به صورت نگینی خرد کنید.

حالا یک ماهیتابه متوسط را روی شعله گاز بگذارید تا داغ شود و روغن داخل آن بریزید. سپس پیاز را در ماهیتابه سرخ کنید.

کمی که پیاز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد تفت دهید. سپس رب گوجه خانگی را اضافه کنید و اجازه دهید خامی رب گرفته شود و به خوبی رنگ باز کند.

در آخر نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به مواد گوشتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شوند و مواد به خورد هم بروند.

مرحله سوم: پخت بادمجان پلو

حالا یک قابلمه متوسط بردارید و داخل آن مقدار مناسبی آب بریزید و بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس آب برنج را خالی کنید و برنج را در آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه کمی جوش زد و پخته شد، برنج را آبکش کنید.

سپس ته قابلمه ته دیگ دلخواه خود را بگذارید (از بادمجان ورقه شده هم میتوانید به عنوان ته دیگ بادمجان پلو استفاده کنید). گوجه‌ها را نیز به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حالا یک لایه از برنج آبکش شده را ته قابلمه بریزید. در لایه بعدی مقداری از مواد گوشتی، بادمجان‌های سرخ شده و گوجه‌ها را بگذارید. این مرحله را تکرار کنید تا تمام مواد به صورت لایه لایه چیده شوند. سپس نصف لیوان روغن و آب روی برنج بریزید و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله چهارم: سرو بادمجان پلو

پس از پخت بادمجان پلو، ابتدا کمی آن را در قابلمه مخلوط کنید. سپس در ظرف پذیرایی بکشید و با زرشک و زعفران و مغز پسته تزیین کنید.

منبع: ایران کوک

برچسب ها: بادمجان، بادمجان پلو قزوینی، بادمجان پلو، طرز تهیه بادمجان پلو، بادمجان پلو شیرازی، بادمجان پلو با مرغ تعداد بازديد: 364 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز