Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:30

28
فروردین
کوکوی بادمجان پنیری

کوکوی بادمجان پنیری

بادمجان، سیب زمینی، پیاز و سیر را با هم مخلوط کنید. آنگاه تخم‌مرغ، پنیر، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را بیفزائید و آرد را کم‌کم اضافه و مخلوط کنید تا مایه غلظت مناسبی پیدا کند.

 نجمه درویش ملا :

 

مواد لازم برای 2 نفر

بادمجان کبابی ساطوری کرده ........ 2 عدد متوسط

سیب‌زمینی پخته رنده کرده......... 2 عدد متوسط

پیاز رنده کرده و آب گرفته........ 1 عدد متوسط

سیر له کرده........ 1 حبه

تخم‌مرغ....... 1 عدد

پنیر موزارلای رنده کرده........ 100 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن........ به میزان لازم

آرد سوخاری یا آرد سفید........ 1-2 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ کردنی ........به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز خوشمزه

بادمجان سوخاری +طرز تهیه

طرز تهیه کوکوی به

روش تهیه

بادمجان، سیب زمینی، پیاز و سیر را با هم مخلوط کنید. آنگاه تخم‌مرغ، پنیر، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را بیفزائید و آرد را کم‌کم اضافه و مخلوط کنید تا مایه غلظت مناسبی پیدا کند. سپس به‌مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. حالا قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. اینک مایة کوکو را در روغن بریزید. سطح آن را صاف کنید و اجازه دهید کوکو بپزد. سپس آن را زیر و رو کنید تا هر دو طرف کوکو برشته شود.

 

یادآوری

 می‌توانید کتلت را با سیب‌زمینی خام نیز تهیه نمایید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذاهای فوری، کوکو، آموزش آشپزی، غذاهای نونی، کوکو بادمجان، طرز تهیه کوکو بادمجان، کوکو بادمجان پنیری تعداد بازديد: 527 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز