تحریریه زندگی آنلاین :
مواد لازم
ماهی به دلخواه 1عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن 2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
سبزی ریز خرد کرده 250 گرم
(گشنیز 20 گرم، شنبلیله 50 گرم)
پودر انار ترش 1 قاشق سوپخوری
رب انار غلیظ 1 قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب کرده 50 گرم
زعفران حلکرده به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز پخت انواع ماهی با سبزی پلو شب عید+ فوت و فن مزهدار کردن ماهی
5تکنیک برای پخت ماهی سمن (سالمون)
روش تهیه
فلس ماهی را بگیرید، آبششها را خارج کنید و شکم ماهی را شکاف دهید. محتویات آن را دور بریزید و ماهی را بشوئید و با هوله کاغذی آشپزخانه، خشک کنید. حالا به آن نمک و فلفل بزنید و یک ساعت در یخچال بگذارید. آنگاه قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق داغ کنید. سیر و سبزی را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس پودر انار ترش، نمک، رب انار و گردوی آسیاب کرده را بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. اکنون شکم ماهی را با این مخلوط پر کنید و با نخ و سوزن بدوزید و روی ماهی زعفران و روغن بمالید. اینک سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و ماهی را روی آن بگذارید. سپس با چاقوی تیز برشهائی روی ماهی ایجاد کنید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا ماهی بپزد و برشته شود. اکنون ماهی را در دیس مناسبی بگذارید و با جعفری و حلقههای لیموترش بیارائید.