اعظم گلزارمنش :
مواد لازم برای4-6 نفر
گوشت بره خرد کرده 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد درشت
آب 750/1 میلیلیتر( 7 پیمانه)
دارچین یکدوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل یکچهارم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده یک دوم پیمانه
گشنیز خرد کرده یک دوم پیمانه
عدس پخته یکدوم پیمانه
نخود پخته یک سوم پیمانه
ورمیشل 50 گرم
آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
سوپعدس
سوپ گشنیز
سوپ کلم بروکلی + طرز تهیه
روشتهیه
گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز و هفت پیمانه آب را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد آنگاه دارچین، زنجفیل، رب گوجهفرنگی، کرفس و گشنیز را بیفزائید و قدری دیگر سوپ را بپزید. حالا عدس، نخود و ورمیشل را افزوده و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.
اکنون آبلیمو را اضافه کنید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.