Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:44

9
فروردین
سوپ حریره

سوپ حریره

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز و هفت پیمانه آب را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد آن‌گاه دارچین، زنجفیل، رب گوجه‌فرنگی، کرفس و گشنیز را بیفزائید.

 اعظم گلزارمنش :

مواد لازم برای4-6 نفر

گوشت بره خرد کرده      400 گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم
زردچوبه      یک‌دوم قاشق چایخوری
پیاز قرمز خرد کرده      1 عدد درشت
آب      750/1 میلی‌لیتر( 7 پیمانه)
دارچین     یک‌دوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل      یک‌چهارم  قاشق چایخوری
رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده     یک دوم پیمانه
گشنیز خرد کرده      یک دوم پیمانه
عدس پخته     یک‌دوم پیمانه
نخود پخته     یک سوم پیمانه
ورمیشل      50 گرم
آبلیموی تازه      3 قاشق سوپخوری

بیشتر بخوانید:

سوپ‌عدس

سوپ گشنیز

سوپ کلم بروکلی + طرز تهیه

روش‌تهیه

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز و هفت پیمانه آب را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد آن‌گاه دارچین، زنجفیل، رب گوجه‌فرنگی، کرفس و گشنیز را بیفزائید و قدری دیگر سوپ را بپزید. حالا عدس، نخود و ورمیشل را افزوده و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.
اکنون آبلیمو را اضافه کنید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، زندگی آنلاین، اعظم گلزار منش، سوپ حریره، طرز تهیه سوپ حریره تعداد بازديد: 440 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز