Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 05:24

8
فروردین
سوپ‌عدس

سوپ‌عدس

پياز و روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود. آن‌گاه سیر، پاپریکا و کرفس را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

تحریریه زندگی آنلاین - سرمه جلیلی :

مواد لازم برای 6 نفر

 پياز خرد کرده       ٢ عدد متوسط
روغن زيتون       ٢ قاشق سوپخورى
سير له کرده        ٢ حبه
پاپريكا      یک‌دوم قاشق چايخورى
ساقة كرفس خرد کرده      ١ عدد متوسط
عدس      ٢ پيمانه
آب مرغ      ٢ ليتر
بادمجان سرخ کرده و له شده      ٢ پيمانه
برگ بو     ١ عدد
نمك و فلفل     به میزان لازم
سركة سيب      ٣ قاشق سوپخورى

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش ماسووا

رازهای خوشمزه شدن عدسی

سوپ گشنیز

روش تهيه

 پياز و روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود. آن‌گاه سیر، پاپریکا و کرفس را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا عدس خیسانده و آب مرغ را اضافه کنید تا عدس بپزد. سپس بادمجان، برگ بو، نمک و فلفل را افزوده و صبر کنید تا سوپ کاملا پخته و جا بیفتد. اینک سرکه را بیفزائید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و با پیاز داغ آن را بیارائید.

برچسب ها: عدس، سوپ، سوپ عدس، زندگی آنلاین، طرز تهیه سوپ عدس تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز