تحریریه زندگی آنلاین - سرمه جلیلی :
مواد لازم برای 6 نفر
پياز خرد کرده ٢ عدد متوسط
روغن زيتون ٢ قاشق سوپخورى
سير له کرده ٢ حبه
پاپريكا یکدوم قاشق چايخورى
ساقة كرفس خرد کرده ١ عدد متوسط
عدس ٢ پيمانه
آب مرغ ٢ ليتر
بادمجان سرخ کرده و له شده ٢ پيمانه
برگ بو ١ عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
سركة سيب ٣ قاشق سوپخورى
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش ماسووا
رازهای خوشمزه شدن عدسی
سوپ گشنیز
روش تهيه
پياز و روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود. آنگاه سیر، پاپریکا و کرفس را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا عدس خیسانده و آب مرغ را اضافه کنید تا عدس بپزد. سپس بادمجان، برگ بو، نمک و فلفل را افزوده و صبر کنید تا سوپ کاملا پخته و جا بیفتد. اینک سرکه را بیفزائید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و با پیاز داغ آن را بیارائید.