Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:36

25
اسفند
طرز تهیه آش ماسووا

طرز تهیه آش ماسووا

طرز تهیه آش ماسووا را به سادگی یاد خواهید گرفت. آش ماسووا از خوشمزه ترین آش ها است و با رعایت دستورالعمل های زیر به سادگی می‌توانید آن را تهیه نمایید.

 آش ماسووا از خوشمزه ترین آش ها است و با رعایت دستورالعمل های زیر به سادگی می‌توانید آن را تهیه نمایید.

مواد لازم برای آش ماسووا برای ۳ نفر:

بلغور گندم ۱۰۰ گرم
برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم

اسفناج
۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نخود پخته ۱۵۰ گرم
کشک یک پیمانه سرخالی
نمک و فلفل به اندازه لازم
جعفری تازه برای تزیین
پونه خشک برای تزیین

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش بادمجان + دو روش متفاوت

طرز تهیه‌ی آش سبزی؛ با گوشت و بدون گوشت

 طرز تهیه آش ماسووا:

ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه‌ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده اضافه کنید.

بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می‌گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش شلغم

 

نکته برای پخت آش ماسووا:

برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.

منبع: مجله آشپزی مثبت

برچسب ها: آش، غذاهای سنتی، آشپزی ایرانی، آش ماسووا، طرز تهیه آش ماسووا تعداد بازديد: 634 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز