Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:02

17
بهمن
چیکن  تیکا

چیکن  تیکا

فیله های مرغ را چهارگوش برش بدهید. آن‌گاه گرام، ماسالا تندوری ونمک را بیفزایید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مریم عکاف

مواد لازم برای‌4 نفر

فیله مرغ 500گرم

گرام ماسالا 1قاشق چایخوری

تندوری ادویه 1قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

روغن 3 قاشق سوپخوری

زیره سبز یک دوم قاشق چایخوری

پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ

سیر رنده کرده 3حبه

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

زرد چوبه 1 قاشق چایخوری

پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی رنده کرده 500 گرم

خامه 3 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده 1پیمانه(100گرم)

روش‌تهیه

فیله های مرغ را چهارگوش برش بدهید. آن‌گاه گرام، ماسالا تندوری ونمک را بیفزایید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس روغن داخل تابه ریخته و زیره را کمی تفت دهید. آنگاه پیاز رااضافه کرده قبل از طلایی شدن سیر وزنجفیل و زرد چوبه را ریخته حالا مرغ، پودر دارچین،رب گوجه فرنگی،آبلیمو و گوجه فرنگی را اضافه کرده زمانیکه مرغ پخت .خامه وگشنیز را اضافه کرده و صبر کنید تا جابیفتد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)

 

برچسب ها: برنج، مرغ، پلو، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مرغ و گوشت، چیکن  تیکا، چیکن تعداد بازديد: 481 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز