مریم عکاف
مواد لازم برای4 نفر
فیله مرغ 500گرم
گرام ماسالا 1قاشق چایخوری
تندوری ادویه 1قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن 3 قاشق سوپخوری
زیره سبز یک دوم قاشق چایخوری
پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ
سیر رنده کرده 3حبه
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی رنده کرده 500 گرم
خامه 3 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 1پیمانه(100گرم)
روشتهیه
فیله های مرغ را چهارگوش برش بدهید. آنگاه گرام، ماسالا تندوری ونمک را بیفزایید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس روغن داخل تابه ریخته و زیره را کمی تفت دهید. آنگاه پیاز رااضافه کرده قبل از طلایی شدن سیر وزنجفیل و زرد چوبه را ریخته حالا مرغ، پودر دارچین،رب گوجه فرنگی،آبلیمو و گوجه فرنگی را اضافه کرده زمانیکه مرغ پخت .خامه وگشنیز را اضافه کرده و صبر کنید تا جابیفتد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)