Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 08:07

8
بهمن
خــورش کرفـس و قـارچ

خــورش  کرفـس و قـارچ

نیمی از روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

مواد لازم برای 6-4 نفر

روغن  یک سوم پیمانه

پیاز خرد کرده  3 عدد متوسط

قارچ قهوه‌ای خرد کرده  300 گرم

سس سویا   2 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده   500 گرم

رب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپخوری

زردچوبه  یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

آب  1 پیمانه  (250 میلی‌لیتر)

آبلیمو تازه   2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده   50 گرم

روش‌تهیه

نیمی از روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس سس سویا را افزوده ترکیب کنید و کنار بگذارید. حالا کرفس و باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و کرفس را به همراه آب بپزید. اینک قارچ، آبلیمو و گشنیز را اضافه کنید و خورش را 5 دقیقه دیگر بپزید. سپس خورش را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه نان یا برنج سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش داوود پاشا ؛ اصل ترکیه با گوشت یا مرغ

 

برچسب ها: کرفس، خورش، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، خــورش کرفـس و قـارچ تعداد بازديد: 401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز