اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-4 نفر
روغن یک سوم پیمانه
پیاز خرد کرده 3 عدد متوسط
قارچ قهوهای خرد کرده 300 گرم
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آب 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 50 گرم
روشتهیه
نیمی از روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آنگاه قارچ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس سس سویا را افزوده ترکیب کنید و کنار بگذارید. حالا کرفس و باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و کرفس را به همراه آب بپزید. اینک قارچ، آبلیمو و گشنیز را اضافه کنید و خورش را 5 دقیقه دیگر بپزید. سپس خورش را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه نان یا برنج سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش داوود پاشا ؛ اصل ترکیه با گوشت یا مرغ