آرزو گنجی
مواد لازم برای ٦-٨ نفر
مایه خمیر فوری 1 قاشق سوپخوری
شیر ولرم 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
ماست 45 گرم
کره آبکرده 120 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل یک دوم قاشق چایخوری
آرد 450 گرم
مواد لازم رویه:
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد
جعفری خرد کرده 30 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زرده تخممرغ 1 عدد برای روی پیده
روشتهیه
مایه خمیر و نیمی از شیر ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس باقیمانده شیر، ماست، کره، نمک، فلفل، مایه خمیر عمل آمده و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود. اکنون چانههایی به وزن 80 گرم از خمیر را بردارید و روی سطح آرد پاشیده با وردنه به شکل بیضی باز کنید. اینک قدری از مایه گوشتی را رویش بریزید و دو لبه خمیر را اندکی روی گوشت تا کنید. روی لبههای خمیر زرده تخممرغ بمالید و 20 دقیقه دیگر خمیر را کنار بگذارید تا حجمش 2 برابر شود. اینک پیده را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد رویه
گوشت، پیاز، جعفری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.