Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:05

21
دی
راتاتوی سنتی

راتاتوی سنتی

بادمجان، کدو، گوجه‌فرنگی و پیاز را جداگانه قدری در روغن تفت دهید. آن‌گاه در ظرف مناسبی به صورت لایه‌لایه روی هم قرار دهید.

فرخناز حاتمی

مواد لازم برای 8 – 6 نفر

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد متوسط

کدوی حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد متوسط

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده 4 عدد متوسط

پیاز حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

سس تند 1 قاشق چایخوری

آب گوجه‌فرنگی یک و نیم پیمانه (375 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل  به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

بادمجان، کدو، گوجه‌فرنگی و پیاز را جداگانه قدری در روغن تفت دهید. آن‌گاه در ظرف مناسبی به صورت لایه‌لایه روی هم قرار دهید. سپس سس تند، آب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت به جوش آورید.

حالا ریحان را بیفزائید و ترکیب کنید. اینک سس فراهم کرده را روی سبزیجات بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

منبع: شورو شیرین

برچسب ها: کدو، گوجه فرنگی، سبزیجات، غذای رژیمی، بادمجان، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، راتاتوی سنتی تعداد بازديد: 366 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز