فرخناز حاتمی
مواد لازم برای 8 – 6 نفر
بادمجان حلقهای خرد کرده 2 عدد متوسط
کدوی حلقهای خرد کرده 2 عدد متوسط
گوجهفرنگی حلقهای خرد کرده 4 عدد متوسط
پیاز حلقهای خرد کرده 2 عدد متوسط
روغن به میزان لازم
سس تند 1 قاشق چایخوری
آب گوجهفرنگی یک و نیم پیمانه (375 میلیلیتر)
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر له کرده 2 حبه
ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
روشتهیه
بادمجان، کدو، گوجهفرنگی و پیاز را جداگانه قدری در روغن تفت دهید. آنگاه در ظرف مناسبی به صورت لایهلایه روی هم قرار دهید. سپس سس تند، آب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت به جوش آورید.
حالا ریحان را بیفزائید و ترکیب کنید. اینک سس فراهم کرده را روی سبزیجات بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.