Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:52

21
دی
رست بیکن و سیب‌زمینی

رست بیکن و سیب‌زمینی

با نیمی از کره، پیاز و سیر را تفت دهید. آن‌گاه بیکن را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. حالا اورگانو، نمک و فلفل را اضافه کنید.

فرخناز حاتمی

مواد لازم برای 8 – 6 نفر

کره 50 گرم

پیاز قرمز 1 عدد کوچک

سیر له کرده 2 حبه

بیکن اسلامی خرد کرده 6 ورق

اورگانو 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 850 گرم

پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم

روش‌تهیه

با نیمی از کره، پیاز و سیر را تفت دهید. آن‌گاه بیکن را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. حالا اورگانو، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس با سیب‌زمینی مخلوط نمائید. اینک کره را در تابة نچسبی گرم کنید. حالا مواد فراهم کرده را در تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی حرارت ملایم آن را برشته کنید. سپس آن را برگردانید تا ظرف دیگر نیز برشته شود. اکنون رست سیب‌زمینی و بیکن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزیجات دلخواه آن را بیارائید.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: سیب زمینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، رست بیکن و سیب‌زمینی تعداد بازديد: 342 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز