Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:09

19
دی
کباب صربستان

کباب صربستان

گوشت و سوسیس را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه نعنا، ریحان، پودرسیر، پنیر، نمک و فلفل را بیفزایید و ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.

مریم عکاف

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 600 گرم

سوسیس خانگی چرخ کرده 300 گرم

نعنا و ریحان خرد کرده از هرکدام دو قاشق سوپخوری

پودر سیر یک‌دوم قاشق چایخوری

پنیر موزارلا 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل از هر کدام یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد سوخاری 6 قاشق سوپخوری

روغن مایع جهت سرخ کردن 6 قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

گوشت و سوسیس را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه نعنا، ریحان، پودرسیر، پنیر، نمک و فلفل را بیفزایید و ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.

حالا از مواد فراهم کرده هر بار به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کنید. سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: کباب، پنیر پیتزا، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دالیا، شور و شیرین، کباب صربستان تعداد بازديد: 426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز