مریم عکاف
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 600 گرم
سوسیس خانگی چرخ کرده 300 گرم
نعنا و ریحان خرد کرده از هرکدام دو قاشق سوپخوری
پودر سیر یکدوم قاشق چایخوری
پنیر موزارلا 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل از هر کدام یکدوم قاشق چایخوری
آرد سوخاری 6 قاشق سوپخوری
روغن مایع جهت سرخ کردن 6 قاشق سوپخوری
روشتهیه
گوشت و سوسیس را در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه نعنا، ریحان، پودرسیر، پنیر، نمک و فلفل را بیفزایید و ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.
حالا از مواد فراهم کرده هر بار به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کنید. سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.