طاهره خطیبی
مواد لازم
بادمجان حلقهای خرد کرده ۳ عدد
سیبزمینی حلقهای خرد کرده ۳عدد
گوجهفرنگی حلقهای خرد کرده ۲ عدد
روغن به میزان لازم
گوشت راسته یا خورشی خرد کرده ۲۰۰ گرم
زردچوبه به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
نمک به میزان لازم
برنج آبکش شده ۳ پیمانه
دارچین به میزان لازم
بهارات به میزان لازم
روشتهیه
ابتدا بادمجانها، سیبزمینی و گوجهفرنگی را جداگانه سرخ کنید. آنگاه گوشت را در ظرف مناسبی به همراه زردچوبه، پیاز و نمک بپزید. حالا برنج خیسانده را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس در قابلمة مناسبی روغن بریزید و به ترتیب برنج، گوشت، سیبزمینی، پیاز، گوجهفرنگی و بادمجان قرار دهید و روی آنها دارچین و بهارات بپاشید. به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شود. اینک مقلوبه را یک و نیم ساعت با حرارت ملایم دم کنید.