Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 02:40

17
دی
مقلوبه

مقلوبه

ابتدا بادمجان‌ها، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را جداگانه سرخ کنید. آن‌گاه گوشت را در ظرف مناسبی به همراه زردچوبه، پیاز و نمک بپزید.

طاهره خطیبی

مواد لازم

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده  ۳ عدد

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد کرده  ۳عدد

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده ۲ عدد

روغن  به میزان لازم

گوشت راسته یا خورشی خرد کرده ۲۰۰ گرم

زردچوبه به میزان لازم

پیاز  ۱ عدد

نمک  به میزان لازم

برنج آبکش شده  ۳ پیمانه

دارچین ‌ به میزان لازم

بهارات  به میزان لازم

روش‌تهیه

ابتدا بادمجان‌ها، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را جداگانه سرخ کنید. آن‌گاه گوشت را در ظرف مناسبی به همراه زردچوبه، پیاز و نمک بپزید. حالا برنج خیسانده را بپزید، آبکش کنید‌‌ و کنار بگذارید. سپس در قابلمة مناسبی روغن بریزید و به ترتیب برنج، گوشت، سیب‌زمینی، پیاز، گوجه‌فرنگی و بادمجان قرار دهید و روی آن‌ها دارچین و بهارات بپاشید. به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شود. اینک مقلوبه را یک و نیم ساعت با حرارت ملایم دم کنید.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: بادمجان، پلو، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کته، شور و شیرین، مقلوبه تعداد بازديد: 335 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز