معصومه فلاحی
مواد لازم
لبو (چغندر) مکعبی خردکرده ۵ عدد
نخود ۱/۲ پیمانه
لوبیای قرمز یا چینی ۱ پیمانه
سبزی آش پاک کرده و خردکرده نیم کیلو
آب انار ۱ لیوان
نعنا ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
سیر سرخ کرده ۳ حبه
رشته آش ۱۵۰ گرم
کشک سائیده ۲۰۰ گرم
عصاره گوشت ۱ عدد
نمک و زردچوبه با میزان لازم
روشتهیه
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و سپس هر کدام را جداگانه بپزید. پیازها را نگینی کرده و با روغن و زردچوبه سرخ کنید. حالا لبوها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. اینک سبزی را اضافه کرده و زمان میدهیم تا چغندر پخته شود. حالا رشته آش و حبوبات پخته را همراه نعنا داغ و سیر داغ اضافه کنید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش شلغم