Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:15

15
دی
آش چغندر

آش چغندر

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و سپس هر کدام را جداگانه بپزید. پیازها را نگینی کرده و با روغن و زردچوبه سرخ کنید.

معصومه فلاحی

مواد لازم

لبو (چغندر) مکعبی خرد‌کرده  ۵ عدد

نخود ۱/۲ پیمانه

لوبیای قرمز یا چینی  ۱ پیمانه

سبزی آش پاک کرده و خرد‌کرده  نیم کیلو

آب انار  ۱ لیوان

نعنا  ۱ قاشق غذاخوری

پیاز   ۲ عدد

سیر سرخ کرده  ۳ حبه

رشته آش  ۱۵۰ گرم

کشک سائیده  ۲۰۰ گرم

عصاره گوشت  ۱ عدد

نمک و زردچوبه  با میزان لازم

روش‌تهیه

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و سپس هر کدام را جداگانه بپزید. پیازها را نگینی کرده و با روغن و زردچوبه سرخ کنید. حالا لبوها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. اینک سبزی را اضافه کرده و زمان میدهیم تا چغندر پخته شود. حالا رشته آش و حبوبات پخته  را همراه نعنا داغ و سیر داغ اضافه کنید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید: 

طرز تهیه آش شلغم

 

برچسب ها: آش، آشپزباشی، چغندر، زندگی آنلاین، شور و شیرین، آش شلغم، آش چغندر، آش زمستانی تعداد بازديد: 313 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز