اعظم گلزارمنش
مواد لازم
کدو حلوایی پوست گرفته و خرد کرده 1 کیلوگرم
هویج خرد کرده 1 عدد متوسط
سیبزمینی خرد کرده 1 عدد متوسط
روغن 2 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خردکرده 1 عدد متوسط
زیره یکدوم قاشق چایخوری
سیر له کرده 1 حبه درشت
زنجبیل رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
آب جوش به میزان لازم
خامه 100 گرم
روشتهیه
کدو را با یکدوم پیمانه آب روی حرارت بپزید تا نرم شود. آنگاه از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید. حالا هویج و سیبزمینی را بپزید و به همراه کدو در دستگاه غذاساز پوره کنید. سپس روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. اینک زیره، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. حالا پوره و به میزان کافی نمک و آب بیفزائید و سوپ را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. سپس خامه را اضافه کنید و سوپ را از روی حرارت بردارید و برای پذیرایی در سوپخوری بکشید.