Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:38

2
دی
کیش گوشت و پیازچه

کیش گوشت و پیازچه

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی، آویشن، قارچ و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

روغن زیتون                                      2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده                               300 گرم

پیاز رنده کرده                                   1 عدد بزرگ

نمک و فلفل                                     به میزان لازم

زردچوبه                                          یک‌دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                                1 قاشق سوپخوری

آویشن                                            یک‌دوم قاشق چایخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده                        200 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده                       یک‌دوم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا                    150 گرم

پیازچه ریز خرد کرده                           یک‌دوم پیمانه

روش تهیه کیش گوشت و پیازچه

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

آن‌گاه گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و تفت دهید.

حالا رب گوجه‌فرنگی، آویشن، قارچ و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا آب گوشت تبخیر شود.

سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود.

اینک پنیر و پیازچه را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمائید.

سپس نیمی از خمیر را روی میز کار به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و در قالبی به قطر 20 سانتیمتر قرار دهید به طوری‌که لبه‌های خمیر 2 سانت از کف قالب بلندتر باشد.

حالا مواد فراهم کرده را روی خمیر بریزید و سطح آن را صاف کنید.

اینک باقیمانده خمیر را باز کنید و رویش قرار دهید لبه‌های خمیر زرین و رویه را به هم بچسبانید و اضافی آن را جدا سازید.

حالا روی خمیر چند سوراخ با چنگال ایجاد کنید و رویش را با مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران آغشته نمائید.

سپس در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه آن را بپزید تا سطح خمیر طلائی شود.

مواد لازم خمیر

آرد                                                250 گرم

کره سرد خرد کرده                           180 گرم

تخم‌مرغ                                         1 عدد

نمک                                             به میزان لازم

پودر زیره                                       یک‌دوم قاشق چایخوری

روش تهیه خمیر

آرد، کره، تخم‌مرغ، نمک و پودر زیره را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خمیر لطیف و منسجمی حاصل شود.

در صورتی که خمیر سفت بود، یک قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید.

حالا خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. 

یادآوری

در صورت تمایل روی خمیر را با مخلوط آب و آرد رومال کنید و با پرک بادام بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیش گوشت و بادمجان 

مینی کیش مرغ و پنیر

کیش کدو و فلفل

کیش برگ تربچه 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کیش گوشت، طرز تهیه کیش، کیش گوشت و پیازچه تعداد بازديد: 341 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز