اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
آرد یک و یکچهارم پیمانه
کره سرد خرد کرده 125 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
آب یخ 2 قاشق چایخوری
روش تهیه کیش برگ تربچه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه قالب کیش به قطر 20 سانتیمتر را قدری چرب کنید.
حالا آرد، کره، زرده تخممرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان در آید.
سپس آب را کم کم بیفزائید تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شد.
اینک خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی میز به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و در قالب کیش قرار دهید.
حالا آن را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
اکنون در فر به مدت 8 دقیقه قرار دهید سپس مواد میانی را فراهم سازید و در خمیر نیمپز شده به آرامی بریزید و به مدت 45 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد آن را بپزید.
مواد لازم میانی
برگ تربچه ریز خرد کرده 50 گرم
تخممرغ 3 عدد
زردة تخممرغ 1 عدد
نمک به میزان لازم
خامه صبحانه سهچهارم پیمانه
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا 120گرم
روش تهیه مواد میانی
تخممرغ، زرده تخممرغ و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
آنگاه خامه را بیفزائید و مجدداً همزن را روشن کنید و 10 ثانیه دیگر بزنید.
سپس یکسوم از برگ تربچه و پنیر موزارلا را به آن بیفزائید و مخلوط کنید و باقیماندهی برگ تربچه را روی خمیر بپاشید.
حالا مخلوط فراهم کرده را به آرامی داخل خمیر بریزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کیش گوشت و بادمجان
مینی کیش مرغ و پنیر
کیش کدو و فلفل