اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
نان تست 12 ورق
تخممرغ همزده 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن به میزان لازم
مواد میانی
بیکن خرد کرده 1 پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیازچه ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
خیارشور ریز خرد کرده یکچهارم پیمانه
فیلة گوجهفرنگی ریز خرد کرده یکسوم پیمانه
سس مایونز 2-3 قاشق سوپخوری
روش تهیه تُست های پفکی
دو عدد نان تست را روی هم بگذارید.
آنگاه با وردنه رویش بکشید تا پهن و فشرده شود.
حالا با کاتر گرد قالب بزنید.
سپس نانها را در تخممرغ زده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.
اینک در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
نانها در روغن پف میکنند.
حالا نانهای پف کرده را از وسط به دو قسمت برش بزنید و درون آن را با مواد فراهم کرده پر کنید.
روش تهیه مواد میانی
بیکن را در روغن زیتون تفت دهید.
آنگاه پیازچه را افزوده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
حالا از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود.
سپس خیارشور، گوجهفرنگی و سس مایونز را بیفزائید و ترکیب کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: