Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:58

19
آذر
تُست های پفکی

تُست های پفکی

دو عدد نان تست را روی هم بگذارید. آن‌گاه با وردنه رویش بکشید تا پهن و فشرده شود. حالا با کاتر گرد قالب بزنید. سپس نان‌ها را در تخم‌مرغ زده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6 نفر 

نان تست                               12 ورق

تخم‌مرغ همزده                        2 عدد

نمک و فلفل                           به میزان لازم

آرد سوخاری                           به میزان لازم

روغن                                    به میزان لازم 

مواد میانی

بیکن خرد کرده                        1 پیمانه

روغن زیتون                            1 قاشق سوپخوری

پیازچه ریز خرد کرده                 2 قاشق سوپخوری

خیارشور ریز خرد کرده              یک‌چهارم پیمانه

فیلة گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده   یک‌سوم پیمانه

سس مایونز                           2-3 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه تُست های پفکی

دو عدد نان تست را روی هم بگذارید.

آن‌گاه با وردنه رویش بکشید تا پهن و فشرده شود.

حالا با کاتر گرد قالب بزنید.

سپس نان‌ها را در تخم‌مرغ زده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.

اینک در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.

نان‌ها در روغن پف می‌کنند.

حالا نان‌های پف کرده را از وسط به دو قسمت برش بزنید و درون آن را با مواد فراهم کرده پر کنید.

روش تهیه مواد میانی

بیکن را در روغن زیتون تفت دهید.

آن‌گاه پیازچه را افزوده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.

حالا از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود.

سپس خیارشور، گوجه‌فرنگی و سس مایونز را بیفزائید و ترکیب کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

نان تست خوشمزه

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، تُست های پفکی تعداد بازديد: 442 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز