Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 02:30

21
فروردین
لازانیا کلم براکلی

لازانیا کلم براکلی

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید. آن گاه لازانیا را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس کلم براکلی را در آب در حال جوش و نمک به مدت 10 - 15 دقیقه بپزید و آبکش کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

 لازانیای سبزیجات                          1 بسته

کلم براکلی                                   400 گرم

نمک                                            به میزان لازم

پنیر خامه ای                                 250 گرم

فلفل سیا ه و سفید                        به میزان لازم 

آویشن و جوز هندی                        به میزان لازم

پنیر موزارلا                                    200 گرم   

روش تهیه لازانیا کلم براکلی

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.

آن گاه لازانیا را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

سپس کلم براکلی را در آب در حال جوش و نمک به مدت 10 - 15 دقیقه بپزید و آبکش کنید.

اینک آن را ریز خرد کنید و با پنیر خامه ای، فلفل سیاه، فلفل سفید، آویشن و جوز هندی مخلوط کنید.

حالا ورقه های لازانیا را روی میز کار بگذارید و از مایه کلم براکلی رویش بریزید و آن را رول کنید.

اکنون لازانیا را در ظرف مخصوص فر بگذارید، رویش پنیر موزارلا بریزید و به مدت تقریبی 30 - 40 دقیقه بپزید تا سطحش برشته و طلائی شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

لازانیای اسفناج و پنیر بلوچیز

 

برچسب ها: لازانیا، آشپزباشی، زندگی آنلاین، روش تهیه لازانیا، دستور تهیه لازانیا، شور و شیرین، لازانیا کلم براکلی، لازانیا کلم، لازانیای کلم براکلی تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این لازانیا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز