Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:44

4
آبان
مرغ با سس کره و لیمو

مرغ با سس کره و لیمو

100 گرم از کره، ادویه‌جات، نمک،‌ فلفل، پوست لیمو، 2 قاشق سوپخوری آبلیمو، نیمی از سیر و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گاه مرغ را آغشته به این مواد کنید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم برای 2 نفر 

کره نرم                                            150 گرم

رزماری، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه         به میزان لازم

نمک، فلفل                                       به میزان لازم

پوست لیمو ترش                                1 قاشق سوپخوری

آبلیمو                                               125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

سیر  له کرده                                     6 حبه

جعفری خرد کرده                                2 قاشق سوپخوری

نصف مرغ                                         (حدود 700 گرم)

پیاز ریز خرد کرده                                1  عدد کوچک

روش‌ تهیه مرغ با سس کره و لیمو 

100 گرم از کره، ادویه‌جات، نمک،‌ فلفل، پوست لیمو، 2 قاشق سوپخوری آبلیمو، نیمی از سیر و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه مرغ را آغشته به این مواد کنید و در ظرف در بسته به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا مرغ را در ظرف مناسبی بگذارید و باقیمانده آبلیمو، کره، سیر و پیاز را رویش بریزید و با فویل رویش را بپوشانید و در فرم گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت آن را بپزید.

سپس به مدت 5 دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه مرغ طلائی‌ شود.

اکنون مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سبزیجات مانند لوبیا سبز، لیموتازه، گوجه گیلاسی و... بیارائید.

یادآوری

* سعی کنید از مرغ کوچک استفاده نمایید تا زودتر پخته شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خوراك مرغ و كرفس

خوراک مرغ و بالزامیک

 

برچسب ها: آشپزی، خوراک مرغ، غذا با مرغ، آشپزباشی، زندگی آنلاین، مرغ با سس کره و لیمو تعداد بازديد: 417 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز