نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 2 نفر
کره نرم 150 گرم
رزماری، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه به میزان لازم
نمک، فلفل به میزان لازم
پوست لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
سیر له کرده 6 حبه
جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
نصف مرغ (حدود 700 گرم)
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک
روش تهیه مرغ با سس کره و لیمو
100 گرم از کره، ادویهجات، نمک، فلفل، پوست لیمو، 2 قاشق سوپخوری آبلیمو، نیمی از سیر و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.
آنگاه مرغ را آغشته به این مواد کنید و در ظرف در بسته به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا مرغ را در ظرف مناسبی بگذارید و باقیمانده آبلیمو، کره، سیر و پیاز را رویش بریزید و با فویل رویش را بپوشانید و در فرم گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت آن را بپزید.
سپس به مدت 5 دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه مرغ طلائی شود.
اکنون مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سبزیجات مانند لوبیا سبز، لیموتازه، گوجه گیلاسی و... بیارائید.
یادآوری
* سعی کنید از مرغ کوچک استفاده نمایید تا زودتر پخته شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خوراك مرغ و كرفس
خوراک مرغ و بالزامیک