Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 26 شهریور 1403 - 22:50

20
آبان
خوراك مرغ و كرفس

خوراك مرغ و كرفس

روش تهیه خوراک مرغ و کرفس

سرور چاووشی

 

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ مكعبی خرد كرده                 225 گرم

سویا سس                                     2 قاشق سوپخوری

آرد ذرت                                          1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                                    به میزان لازم

روغن مایع                                      1 قاشق سوپخوری

سیر                                              1 حبه

گردوی نیمه كرده                           120 گرم

كرفس خرد كرده                             3 ساقه

آب مرغ                                        140 میلی لیتر

 روش تهیه

مرغ، سویا سس، آرد ذرت، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را درون تابة مناسب و گودی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید تا روغن معطر شود! سپس سیر را از تابه درآورید و مرغ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا مرغ را از تابه خارج كنید و گردو را بیفزائید و در حدود دو دقیقه، تفت دهید تا طلائی رنگ و ترد شود. اكنون كرفس را به گردو افزوده و 1 دقیقه تفت دهید. سپس آب مرغ را درون تابه بریزید و بجوشانید. اینك مرغ را به تابه برگردانید و بگذارید خوراك بپزد. حالا خوراك را برای پذیرائی درون ظرف مناسبی بریزید و گرم میل كنید.

 

برچسب ها: انواع غذا با مرغ، انواع غذا با کرفس، خوراک مرغ و کرفس، خوراک مرغ، غذا با کرفس و مرغ تعداد بازديد: 1206 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز