سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ مكعبی خرد كرده 225 گرم
سویا سس 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه
گردوی نیمه كرده 120 گرم
كرفس خرد كرده 3 ساقه
آب مرغ 140 میلی لیتر
روش تهیه
مرغ، سویا سس، آرد ذرت، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روغن را درون تابة مناسب و گودی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید تا روغن معطر شود! سپس سیر را از تابه درآورید و مرغ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا مرغ را از تابه خارج كنید و گردو را بیفزائید و در حدود دو دقیقه، تفت دهید تا طلائی رنگ و ترد شود. اكنون كرفس را به گردو افزوده و 1 دقیقه تفت دهید. سپس آب مرغ را درون تابه بریزید و بجوشانید. اینك مرغ را به تابه برگردانید و بگذارید خوراك بپزد. حالا خوراك را برای پذیرائی درون ظرف مناسبی بریزید و گرم میل كنید.