Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 22:06

4
آبان
ته چین عدس پلو

ته چین عدس پلو

گوشت، پیاز، زردچوبه و به میزان کافی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و گوشت را بپزید تا آب آن تمام شود. آن‌گاه عدس را بپزید و کنار بگذارید. سپس برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 4 نفر 

گوشت مغز ران                        200 گرم

پیاز                                        1 عدد

زردچوبه                                  1 قاشق چایخوری

عدس                                     1 پیمانه

برنج                                       2 پیمانه (300 گرم)

زرده تخم‌مرغ                            3 عدد

ماست                                   یک‌دوم پیمانه

روغن مایع                               یک‌سوم پیمانه

زعفران حلکرده                          2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                             به میزان لازم

روش تهیه ته چین عدس پلو 

گوشت، پیاز، زردچوبه و به میزان کافی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و گوشت را بپزید تا آب آن تمام شود.

آن‌گاه عدس را بپزید و کنار بگذارید. سپس برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید.

حالا در ظرف مناسبی زرد تخم‌مرغ، ماست، روغن، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

اینک چلو و عدس را با آن ترکیب کنید.

سپس ظرف مناسب نسوزی را چرب کنید.

حالا نیمی از مخلوط فراهم کرده را در آن بریزید و رویش تکه‌های گوشت را قرار دهید و بعد بقیه مواد را اضافه کنید، آن را قدری با قاشق بفشارید.

اکنون رویش را با فویل بپوشانید و ته‌چین را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 60 دقیقه بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ته چین گوشت و لبو

ته چین بار

 

برچسب ها: آشپزی، ته چین، آشپزباشی، آموزش ته چین، زندگی آنلاین، ته چین عدس پلو، روش تهیه ته چین عدس پلو تعداد بازديد: 725 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز