مریم عکاف
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت مغز ران 200 گرم
پیاز 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
عدس 1 پیمانه
برنج 2 پیمانه (300 گرم)
زرده تخممرغ 3 عدد
ماست یکدوم پیمانه
روغن مایع یکسوم پیمانه
زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه ته چین عدس پلو
گوشت، پیاز، زردچوبه و به میزان کافی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و گوشت را بپزید تا آب آن تمام شود.
آنگاه عدس را بپزید و کنار بگذارید. سپس برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید.
حالا در ظرف مناسبی زرد تخممرغ، ماست، روغن، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
اینک چلو و عدس را با آن ترکیب کنید.
سپس ظرف مناسب نسوزی را چرب کنید.
حالا نیمی از مخلوط فراهم کرده را در آن بریزید و رویش تکههای گوشت را قرار دهید و بعد بقیه مواد را اضافه کنید، آن را قدری با قاشق بفشارید.
اکنون رویش را با فویل بپوشانید و تهچین را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 60 دقیقه بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
ته چین گوشت و لبو
ته چین بار