اعظم گلزارمنش
مواد لازم
برنج ایرانی برای هر ته چین 1/5 پیمانه
ماست یکچهارم پیمانه
تخممرغ 1 عدد
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
کرة آبکرده 40 گرم
روغن مایع یک سوم پیمانه
سینه مرغ پخته شده 1 تکه
روش تهیه ته چین بار
برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید.
آنگاه در ظرف مناسبی ماست، تخممرغ، نمک و زعفران را مخلوط کنید.
حالا کره و روغن را همزمان به برنج اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمائید.
سپس قابلمه کوچک مناسب و نچسبی را با کره چرب کنید.
اینک دوسوم از پلو را در قابلمه بریزید و حفرهای در وسط آن ایجاد کنید.
سپس مرغ را درون حفره جا دهید و بقیه پلو را رویش بریزید و قدری بفشارید.
حالا رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 1/5 ساعت بپزید.
حالا ته چین را روی بشقاب مناسبی برگردانید و مطابق شکل آن را بیارائید.
برای تهیه تهچین قرمهسبزی به همین شیوه عمل کنید، فقط از زعفران کمتری استفاده نمائید و به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد قورمه سبزی پخته و بدون آب را درون حفره ایجاد کرده بریزید و رویش را با چلو بپوشانید و قدری بفشارید و در فر با همان دما و زمان ذکر شده بپزید.
این تهچینها معمولا تک نفره میباشد و شما میتوانید درون حفره را با هر نوع خورش و یا آلبالو، باقلا و گوشت پر کنید.
منبع: شور و شیرین