Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:59

23
مهر
ته چین بار

ته چین بار

برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی ماست، تخم‌مرغ، نمک و زعفران را مخلوط کنید. حالا کره و روغن را همزمان به برنج اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم

برنج ایرانی برای هر ته چین                      1/5 پیمانه

ماست                                                  یک‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ                                                1 عدد

نمک                                                     به میزان لازم

زعفران                                                  به میزان لازم

کرة آبکرده                                              40 گرم

روغن مایع                                             یک سوم پیمانه

سینه مرغ پخته شده                               1 تکه

روش تهیه ته چین بار

برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی ماست، تخم‌مرغ، نمک و زعفران را مخلوط کنید.

حالا کره و روغن را همزمان به برنج اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمائید.

سپس قابلمه کوچک مناسب و نچسبی را با کره چرب کنید.

اینک دوسوم از پلو را در قابلمه بریزید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد کنید.

سپس مرغ را درون حفره جا دهید و بقیه پلو را رویش بریزید و قدری بفشارید.

حالا رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 1/5 ساعت بپزید.

حالا ته چین را روی بشقاب مناسبی برگردانید و مطابق شکل آن را بیارائید.

برای تهیه ته‌چین قرمه‌سبزی به همین شیوه عمل کنید، فقط از زعفران کمتری استفاده نمائید و به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد قورمه سبزی پخته و بدون آب را درون حفره ایجاد کرده بریزید و رویش را با چلو بپوشانید و قدری بفشارید و در فر با همان دما و زمان ذکر شده بپزید.

این ته‌چین‌ها معمولا تک نفره می‌باشد و شما می‌توانید درون حفره را با هر نوع خورش و یا آلبالو، باقلا و گوشت پر کنید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، ته چین، آموزش آشپزی، آشپزباشی، ته چین بار، ته چین قورمه سبزی، ته چین آلبالو پلو تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز