سرور چاووشی
مواد لازم ته چین گوشت و لبو
برای 4-6 نفر
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده 1 عدد
سر دست گوسفندی خرد كرده 250 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آب 500 میلی لیتر
برنج 600 گرم (4 پیمانه)
قیسی 100 گرم
گرد لیمو 2 قاشق سوپخوری
چغندر پوست گرفته و حلقهای خرد كرده 1-2 عدد
هویج خرد كرده 2 عدد
سبزی پلو، خرد كرده 500 گرم (تره، شوید، گشنیز، شنبلیله و سیر تازه)
روش تهیه ته چین گوشت و لبو
در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و گوشت را بیفزائید و تفت دهید و اندكی فلفل و زردچوبه به آن بزنید. آنگاه آب را به گوشت بیفزائید و روی حرارت ملایم، بپزید. در اواخر پخت نمك را به گوشت بیفزائید. حالا برنج خیسانده را بپزید و صاف كنید.
در این میان قیسی را نیز بخیسانید و در قابلمه مناسبی، روغن بریزید. سپس برنج آبكشیده را همراه با گوشت، گرد لیمو، چغندر، هویج و سبزی، لابهلای هم در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم، قرار دهید. اكنون قیسی را در روغن، تفت دهید و آن را روی ته چین بچینید. اینك ته چین را به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.