Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:14

6
مهر
کرپ اسفناج

کرپ اسفناج

روغن را در تابه مناسبی بریزید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا شنبلیله، نمک، فلفل و قارچ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس شعله را خاموش کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

روغن                                2 قاشق سوپخوری

اسفناج خرد کرده                 500 گرم

شنبلیله خشک                   یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل                        به میزان لازم

قارچ ریز خرد کرده                 10 عدد متوسط

ژامبون ریز خرد کرده              150 گرم

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا    150 گرم

پنیر لبنه                             100 گرم

تخم‌مرغ همزده                    3 عدد

آرد                                    سه‌چهارم پیمانه (112 گرم)

شیر                                  یک پیمانه (250 میلی‌لیتر)

پوره اسفناج                        یک پیمانه (250 میلی‌لیتر)

پنیر موزارلا اضافی دالیا          100 گرم

روش‌ تهیه کرپ اسفناج 

روغن را در تابه مناسبی بریزید.

آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و قدری تفت دهید.

حالا شنبلیله، نمک، فلفل و قارچ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس شعله را خاموش کنید تا مواد خنک شود و اینک ژامبون و پنیرموزارلا را اضافه و مخلوط نمائید آن را کنار بگذارید.

حالا در ظرف مناسبی تخم‌مرغ، آرد، شیر، پوره اسفناج، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

سپس از صافی رد کنید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود.

اینک تابه مناسبی را با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

هر بار یک ملاقه از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرکت دست مواد را به تمام سطح تابه پخش کنید قدری صبر کنید تا کرپ پخته شود سپس زیر و رو کنید،

کرپ‌های آماده را در ظرف مناسبی برگردانید، این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

اینک پنیر لبنه را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.

آن‌گاه هر بار قدری از مواد را روی کرپ‌ها بریزید و به شکل دلخواه آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید، رویش را با پنیر موزارلای اضافی بپوشانید.

اکنون کرپ‌ها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کرپ مرغ پنیری

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کرپ اسفناج، دالیا، پنیر دالیا، دستور تهیه کرپ اسفناج، آموزش کرپ تعداد بازديد: 419 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز