Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 08:36

24
شهریور
بزقرمه گیاهی با پنیر کِرد (Curd Cheese)

بزقرمه گیاهی با پنیر کِرد (Curd Cheese)

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس قارچ، سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا نخود و به میزان کافی آب بیفزائید تا بزقرمه بپزد.

معصومه عیوضی

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن کنجد                  به میزان لازم

پیاز خرد کرده               2 عدد متوسط

قارچ ورقه‌ای خرد کرده   4 عدد متوسط

سیر له کرده               1 حبه

زردچوبه                     یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل                به میزان لازم

نخود پخته                  1 پیمانه

کشک                        یک‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

زعفران حلکرده             2 قاشق سوپخوری

پنیر کِرد خرد کرده         100 گرم

پودر گردو                    2 قاشق سوپخوری

نعنا داغ                      2 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه بزقرمه گیاهی با پنیر کِرد

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

سپس قارچ، سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.

حالا نخود و به میزان کافی آب بیفزائید تا بزقرمه بپزد.

اینک کشک،‌ زعفران و پنیر را افزوده و چند دقیقه بزقرمه را بجوشانید.

سپس بزقرمه را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پودر گردو و نعنا داغ بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی بدون گوشت - جلد اول

آموزش آشپزی بدون گوشت - جلد دوم

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، غذای گیاهی، بزقورمه، بزقرمه گیاهی با پنیر کرد تعداد بازديد: 447 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز