معصومه عیوضی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن کنجد به میزان لازم
پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط
قارچ ورقهای خرد کرده 4 عدد متوسط
سیر له کرده 1 حبه
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
نخود پخته 1 پیمانه
کشک یکدوم پیمانه (125 میلیلیتر)
زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر کِرد خرد کرده 100 گرم
پودر گردو 2 قاشق سوپخوری
نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه بزقرمه گیاهی با پنیر کِرد
در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید.
سپس قارچ، سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.
حالا نخود و به میزان کافی آب بیفزائید تا بزقرمه بپزد.
اینک کشک، زعفران و پنیر را افزوده و چند دقیقه بزقرمه را بجوشانید.
سپس بزقرمه را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پودر گردو و نعنا داغ بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی بدون گوشت - جلد اول
آموزش آشپزی بدون گوشت - جلد دوم