کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
سینه مرغ خرد کرده 450 گرم
روغن به میزان لازم
ادویه کاری به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد
فلفل دلمه قرمز و زرد خرد کرده از هر کدام 1 عدد
شیر نارگیل 1 قوطی
جعفری برای تزئین چند شاخه
روش تهیه مرغ و نارگیل
مرغ را به همراه 3 قاشق سوپخوری روغن، ادویه کاری و نمک مزهدار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
آنگاه قدری روغن در تابه بریزید.
پیاز را بیفزائید و تفت دهید.
سپس فلفلها و مرغ را اضافه کرده و تفت دهید.
حالا شیر نارگیل را افزوده و 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید.
اکنون در ظرف مناسبی بکشید و با جعفری بیارائید.
نبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خوراک دال عدس
خوراک فلفل با گوشت
خوراک میگو و سبزیجات
خوراک عدس با نخود فرنگی و کاری
خوراک چیلی مکزیکی