Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:52

9
شهریور
مرغ و نارگیل

مرغ و نارگیل

مرغ را به همراه 3 قاشق سوپخوری روغن،‌ ادویه کاری و نمک مزه‌دار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. آن‌گاه قدری روغن در تابه بریزید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ خرد کرده 450 گرم

روغن به میزان لازم

ادویه کاری به میزان لازم

نمک به میزان لازم

پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد

فلفل دلمه قرمز و زرد خرد کرده از هر کدام 1 عدد

شیر نارگیل 1 قوطی

جعفری برای تزئین چند شاخه

روش‌ تهیه مرغ و نارگیل

مرغ را به همراه 3 قاشق سوپخوری روغن،‌ ادویه کاری و نمک مزه‌دار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

آن‌گاه قدری روغن در تابه بریزید.

پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

سپس فلفل‌ها و مرغ را اضافه کرده و تفت دهید.

حالا شیر نارگیل را افزوده و 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید.

اکنون در ظرف مناسبی بکشید و با جعفری بیارائید.

نبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خوراک دال عدس

خوراک فلفل با گوشت

خوراک میگو و سبزیجات

خوراک عدس با نخود فرنگی و کاری

خوراک چیلی مکزیکی

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، غذا با مرغ، آشپزباشی، زندگی آنلاین، مرغ و نارگیل، طرز تهیه مرغ و نارگیل تعداد بازديد: 289 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز