کیان رنجبر
مواد لازم برای 4-6 نفر
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
آب پیاز 100 میلیلیتر
مخلوط فلفل سیاه، فلفل سفید، فلفل قرمز و پودر سیر به میزان لازم
سس تند (هات سس) 2 قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
آب سرد 50 میلیلیتر
روغن 100 میلیلیتر
مرغ خرد کرده با استخوان 1 کیلوگرم
مواد لازم برای سوخاری کردن
آب سرد 2 لیتر
یخ 200 گرم
آرد سفید 1500 گرم
ادویه کاری 50 گرم
مواد لازم برای تهیه سس رمولاد
خیارشور رنده کرده 100 گرم
خیار با پوست رنده کرده 100 گرم
سفیده تخم مرغ رنده کرده 100 گرم
خردل 40 گرم
جعفری خرد کرده 50 گرم
آبلیمو 50 میلیلیتر
کرفس رنده کرده 50 گرم
سس مایونز 500 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه کنتاکی با سس رمولاد
آبلیمو، آب پیاز، فلفل سیاه، سفید، قرمز، پودر سیر، سس تند، نمک، آب سرد و روغن را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
آنگاه مرغ را افزوده و مخلوط نمائید.
حالا به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
سپس تکههای طعمدار شده را در آب و یخ به مدت 5 ثانیه بیندازید و بعد در مخلوط آرد و کاری بغلتانید و به کمک هر 2 دست ورز دهید تا سطح تکهها بهوسیله آرد پولکی شود.
حالا این کار را یک یا 2 بار دیگر تکرار کنید تا اندازه پولکیها درشتتر شود.
اینک در روغن داغ بهصورت غوطهور سرخ نمائید و درصورت دلخواه بههمراه سس رمولاد سرو کنید.
روش تهیه سس رمولاد
کلیه مواد را بههمراه سس مایونز مخلوط کنید.
آنگاه نمک و فلفل را بیفزائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
بوریتو مرغ
فیله مرغ پستهای
آموزش آشپزی با گوشت ماکیان