Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:40

10
تیر
برنج سرخ کرده هاوایی؛ رنگین کمانی از رنگ ها

برنج سرخ کرده هاوایی؛ رنگین کمانی از رنگ ها

برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است.

برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است. این یک برنج سرخ شده رنگارنگ و زیباست که می‌تواند یک تابستان رنگی و خوشمزه را به شما یادآوری کند.

این غذا خوش طعم، سیر کننده و یک غذای چند منظوره است. شما می‌توانید پروتئین، کربوهیدرات و سبزیجات مختلف را با طعم‌های مختلف همزمان در یک غذا داشته باشید. این نسخه هاوایی با برنج نارگیلی و آناناس شیرین و کالباس نمکی درست شده است که یک طعم ترکیبی جالب را ایجاد می‌کند. به عبارت دیگر فکر کنید که یک پیتزای هاوایی با برنج سرخ شده همکاری کند؛ بنابراین بسیاری از طعم‌های تازه در ظرف برنج شما وجود دارد.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

مواد لازم

برنج دانه بلند: ۱ و ۱/۳ پیمانه

شیر‌نارگیل: ۱۴ و ۱/۴ پیمانه

آب‌نارگیل یا آب ساده: ۱ و ۱/۴ پیمانه

نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

روغن کنجد: ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد نگینی شده

پیازچه: ۱/۳ پیمانه، خرد شده

سیر: ۲ حبه، رنده شده

زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری

کالباس: ۲ پیمانه، نگینی شده

آناناس: ۲ پیمانه نگینی شده

تخم‌مرغ: ۳ عدد

گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری ریز شده

سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

طرز تهیه

۱. در یک ماهیتابه گود یا قابلمه، شیر نارگیل بریزید، آب نارگیل یا آب را به همراه نمک اضافه کنید. روی حرارت متوسط به بالا بگذارید.

۲. برنج را به آن اضافه کنید و شعله را پایین بیاورید. بگذارید قل بخورد تا زمانی که مایعات جذب برنج شود. یعنی حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه.

۳. برنج را از روی گاز بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

۴. در حالی که برنج استراحت کرده و جا می‌افتد، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱/۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت تقریبا زیاد، گرم کنید.

۵. فلفل‌دلمه‌ای و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که فلفل‌ها نرم شوند یعنی حدود ۴ دقیقه.

۶. سیر و زنجیل را ریخته و بهم بزنید، سپس کالباس و آناناس را هم اضافه کنید و بگذارید با سایر مواد گرم شوند یعنی حدود ۱ دقیقه.

۷. همه مواد داخل ماهیتابه را یک طرف جمع کنید. بقیه روغن زیتون یعنی ۱/۲ قاشق غذاخوری به اضافه ۱/۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد را داخل بخش خالی ماهیتابه بریزید.

۸. تخم‌مرغ را داخل بخش خالی بریزید، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس بهم بزنید تا پخته و خاگینه‌ای شود. زیاد هم نپزید که لاستیکی شود.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

۹. برنج، پیازچه (ساقه سبز و نازک) و گشنیز را اضافه کنید و سس سویا را روی همه مواد بریزید. همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. در صورت دل‌خواه همان طور که گرم است با سس سیراچا سرو کنید.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

نکات مهم

*قبل از پختن برنج، حتما آن را خوب بشویید و آب آن را کامل خالی کنید در اینصورت برنج چسبناک و شفته نخواهد شد.

*از کالباس با کیفیت و آناناس تازه استفاده کنید. چون آن‌ها بخش‌های مهم غذا هستند که در ظاهر غذا موثر هستند.

*از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید. چون مواد شما به دلیل متنوع بودن در هر صورت زیاد خواهند شد و باید جای کافی برای قرار گیری همه آن‌ها و همچنین بهم خوردن همه مواد داشته باشد. در غیر این صورت بخشی از مواد بیرون می‌ریزد.

*به هیچ عنوان پودر زنجبیل را جایگزین زنجبیل رنده شده نکنید، چون همان طعم را ایجاد نمی‌کند.

*فلفل‌دلمه‌ای قرمز باعث ایجاد تعادل در رنگ‌ها و تنوع رنگی خواهد شد، اما شما می‌توانید هر رنگی را که دوست داشتید استفاده کنید.

*استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن سبزیجات به دلیل سبک بودن خیلی بهتر از روغن‌های معمولی است. حتما از روغن زیتون سبک استفاده کنید.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

منبع:برترینها

برچسب ها: برنج سرخ کرده، آموزش آشپزی، آشپزی بین الملل تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • واقعا غذای ما ایرانی ها در دنیا حرف اول و بقول غربی ها حرف آخر را می زند ..بی چهت نیست که عطر زعفران و طعم زرشک و کشمش و سبزیجات معطرمون و همینطور برنج ایرانی وووو . از همه مهمتر بشکل عالی آشپزی کردن ایرانی ها ...همه رو تپل کرده و قوی .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز