Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:44

31
خرداد
فلافل نخود فرنگی ؛ روشی جدید برای پخت فلافل

فلافل نخود فرنگی ؛ روشی جدید برای پخت فلافل

اگر به دنبال روش پخت فلافل با طعمی جدید و متفاوت هستید، این مقاله را از دست ندهید.

با توجه به علاقه مندی شما به روش‌های پخت جدید غذاها در این مقاله سعی کرده ایم، درست کردن فلافل نخود فرنگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه شده و طرز تهیه این فلافل خوشمزه و لذیذ را یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز برای درست کردن فلافل نخودفرنگی

برای تهیه و پخت این فلافل لذیذ به مواد زیر نیاز دارید که عبارت اند از؛

نخود فرنگی: ۳۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
سیب زمینی پخته: ۱ عدد
شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: به اندازه رسیدن مواد به غلظت فلافل
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
ادویه‌های مخصوص فلافل: به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه فلافل نخود فرنگی لذیذ

نخود فرنگی را بخارپز کنید.
سیب زمینی پخته شده را همراه با سیر و به وسیله گوشتکوب برقی مخلوط کنید.
تخم مرغ، نمک و فلفل و همین طور شوید را به مواد اضافه کرده و به طور کامل مخلوط کنید.
در آخرین مرحله از کار آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید. تقریبا ۲ قاشق غذا خوری آرد سوخاری می‌تواند مواد را به غلظت فلافل در بیاورد.
زمانی که خمیری نرم و روان را تهیه کردید آن را به قالب‌های گرد زده و شکل دایره‌ای فلافل را درست کنید.
مقدار زیادی روغن در تابه ریخته و اجازه دهید که به صورت کامل داغ شود.
حالا فلافل‌های نخودفرنگی را درون روغن داغ سرخ کنید.

آموزش درست کردن فلافل با روش جدید (فوق العاده لذیذ)

نکات مهم در رابطه با پخت فلافل نخود فرنگی خوشمزه
از نخود فرنگی خشک هم می توانید برای پخت استفاده کنید ولی باید مانند حبوبات دیگر آن ها را بپزید.
به هنگام سرخ کردن از فلافل ها لحظه ای غافل نشوید تا نسوزند.
این غذا را همراه با سبزیجات می توانید به عنوان یک وعده غذایی سبک نوش جان کنید.
مقدار مواد گفته شده را کم یا زیاد نکنید چون موجب وارفتگی فلافل درون تابه خواهد شد.
ادویه های مخصوص فلافل آبادانی شامل پودرسیر، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، جعفری خشک، پیاز، پودر  رنجبیل، عصاره لیمو ترش، نمک، نعنا خشک، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر جوز هندی، پودر  دارچین، پودر زردچوبه، پودر انبه و بکینگ پودر  می شود.
امید که این فلافل لذیذ را در خانه درست کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
 
 
منبع : باشگاه خبرنگاران

بیشتر بخوانید:

برچسب ها: ادویه، نخود فرنگی، آموزش آشپزی، فلافل تعداد بازديد: 1242 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز