Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:01

27
خرداد
قارچ کاراملی ؛ یک پیش غذای خوشمزه

قارچ کاراملی ؛ یک پیش غذای خوشمزه

سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید. قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. دو‌ دقیقه بماند داخل آن کافی است.

مواد لازم برای قارچ کاراملی :

قارچ 500 گرم
 سس سویا یک چهارم پیمانه 
 سرکه بالزامیک یا سرکه خرما  یک چهارم پیمانه 
 نمک و فلفل کمی 
 عسل یا دوشاب یک قاشق غذاخوری 
روغن زیتون به مقدار لازم
سیر 2 حبه
پودر نشاسته یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه قارچ کاراملی :

سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید. قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. دو‌ دقیقه بماند داخل آن کافی است.

 

حالا داخل تابه روغن زیتون را با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند، قارچ ها را با همان سس داخل آن بریزید و اجازه بدهید تفت بخورند و هرز گاهی هم بزنید تا طلایی شوند. حرارت را کم نکنید چون قارچ ها آب می اندازند. با حرارت تند قارچ ها نرم می شوند و سس غلظت می گیرد.

 

پودر نشاسته ( هر نشاسته ای که باشد ) را با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلطت بگیرد. روی آن سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.

 

این قارچ کاراملی با سس آن برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسب است. حبه سیرها را ‌می شود از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد. عسل یا شهد همراه با سس سویا به آن رنگ قشنگ کاراملی می دهد. بجای سس سویا از سس ورچستر هم می شود استفاده کرد.

 

منبع : بیتوته

 بیشتر بخوانید:

بریانی مرغ و سبزیجات ؛ یک غذای خوشمزه هندی

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه قارچ کاراملی، انواع پیش غذا با قارچ تعداد بازديد: 573 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز