مریم عکاف
مواد لازم برای 2 نفر
فیلۀ مرغ ۳۰۰ گرم
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
سیر له کرده ۲-3 حبه
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
روش تهیه گیروس مرغ
فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید.
آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.
سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.
اینک فیلۀ مرغ مزه دار کرده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته شود.
اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: