کیان رنجبر
مواد لازم برای 6-8 نفر
پیاز 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخکرده 600 گرم
بادمجان 5 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ای 1 عدد
کره 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو ترش 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه کباب گوشت و بادمجان
پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید.
آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید.
سپس گوجه فرنگی، سیر و فلفل دلمهای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید.
حالا در تابۀ مناسبی کره را آب نموده و مایۀ فراهم کرده را در آن بریزد و کمی تفت دهید تا اندکی غلیظ شود.
روغن زیتون، نمک، فلفل و آب لیمو را نیز بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.
اکنون در سیخ کباب یکی در میان یک حلقه بادمجان و اندکی گوشت بگذارید و آن را روی زغال کباب کنید.
اینک کباب را از در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس فراهم کرده و سبزیجات دلخواه بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: