Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 05:02

22
اردیبهشت
کنتاکی مرغ

کنتاکی مرغ

آب لیموترش، آب پیاز، آب سرد، هات سس، ادویه جات، نمک و روغن را خوب با هم مخلوط کنید. آن گاه تکه‌های مرغ را در سس فراهم کرده بگذارید و آن را به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

کیان رنجبر

 

موادلازم برای 4-6 نفر 

آبلیمو ترش                                                                 50 میلی لیتر

آب پیاز                                                                       100 میلی لیتر

آب سرد                                                                     50 میلی لیتر

سس تند مایع (هات سس)                                           50 میلی لیتر

مخلوط فلفل سیاه، فلفل سفید، فلفل قرمز و پودر سیر        50 گرم

نمک                                                                         به میزان لازم

مرغ تکه ای با استخوان                                                1 کیلوگرم

آب سرد                                                                    2 لیتر

یخ                                                                           200 گرم

آرد سفید                                                                  1500 گرم

ادویه کاری                                                                 50 گرم

روغن مخصوص سرخکردنی                                           به میزان لازم

روش تهیه کنتاکی مرغ

آب لیموترش، آب پیاز، آب سرد، هات سس، ادویه جات، نمک  و روغن را خوب با هم مخلوط کنید.

آن گاه تکه‌های مرغ را در سس فراهم کرده بگذارید و آن را به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس مرغ مزه دارکرده را در مخلوط آب و یخ 5 ثانیه بیندازید و بعد در مخلوط آرد و کاری بغلتانید و با دست خوب ورز دهید تا مرغ با آرد پولکی شود (این کار را 2 بار تکرار کنید تا اندازه پولکی ها درشت تر شود).

حالا مرغ را در روغن  سرخ کنید و در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

 

بیشتر بخوانید:

بوریتو مرغ

فیله مرغ پسته‌ای

آموزش آشپزی با گوشت ماکیان

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کنتاکی مرغ، روز تهیه کنتاکی مرغ، طرز تهیه کنتاکی مرغ، دستور تهیه کنتاکی مرغ، کنتاکی تعداد بازديد: 392 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز