کیان رنجبر
موادلازم برای 4-6 نفر
آبلیمو ترش 50 میلی لیتر
آب پیاز 100 میلی لیتر
آب سرد 50 میلی لیتر
سس تند مایع (هات سس) 50 میلی لیتر
مخلوط فلفل سیاه، فلفل سفید، فلفل قرمز و پودر سیر 50 گرم
نمک به میزان لازم
مرغ تکه ای با استخوان 1 کیلوگرم
آب سرد 2 لیتر
یخ 200 گرم
آرد سفید 1500 گرم
ادویه کاری 50 گرم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
روش تهیه کنتاکی مرغ
آب لیموترش، آب پیاز، آب سرد، هات سس، ادویه جات، نمک و روغن را خوب با هم مخلوط کنید.
آن گاه تکههای مرغ را در سس فراهم کرده بگذارید و آن را به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس مرغ مزه دارکرده را در مخلوط آب و یخ 5 ثانیه بیندازید و بعد در مخلوط آرد و کاری بغلتانید و با دست خوب ورز دهید تا مرغ با آرد پولکی شود (این کار را 2 بار تکرار کنید تا اندازه پولکی ها درشت تر شود).
حالا مرغ را در روغن سرخ کنید و در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: