اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خرد کرده 150 گرم
بادمجان خرد کرده 3 عدد کوچک
کدو سبز خرد کرده 2 عدد کوچک
گوجۀ گیلاسی قرمز و زرد از هر کدام 250 گرم
سرکۀ بالزامیک یک چهارم پیمانه
سیر له کرده 1 حبه
کوسکوس (بلغور عربی) 300 گرم
آب مرغ ولرم یک و یک دوم پیمانه
پنیر پارمسان یک چهارم پیمانه
ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کره 100 گرم
روش تهیه کیک کوسکوس با سبزیجات مدیترانه ای
در تابۀ مناسبی روغن زیتون را گرم کنید.
آن گاه پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود.
بادمجان و کدو را نیز بیفزائید و قدری تفت دهید.
سپس گوجه ها، سرکه و سیر را هم افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن شعله را خاموش کنید و سبزیجات تفت داده را کنار بگذارید.
حال کوسکوس را به مدت 5 دقیقه در آب مرغ خیسانده و بعد آبکشی کنید و همراه با پنیر، ریحان، نمک و فلفل مخلوط کنید.
اینک هر بار مقداری از مخلوط فراهم کرده را در رینگ ریخته و فشرده کنید و در کره سرخ نمائید.
اکنون کیک کوسکوس سرخکرده را همراه با سبزیجات فراهم کرده در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوسکوس اسپایسی