کیان رنجبر
مواد لازم برای 8-10 نفر
پیاز خرد کرده 1 عدد
روغن به میزان لازم
لپه یک دوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برنج 2 پیمانه
سبزی آش خرد کرده 200 گرم
لبو رنده کرده 250 گرم
سرکه به میزان لازم
کشک به میزان لازم
پیاز داغ به میزان لازم
نعنا داغ به میزان لازم
روش تهیه آش لبو
پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
آنگاه لپه را اضافه کنید و اندکی تفت دهید.
سپس به میزان کافی آب بریزید و صبر کنید تا لپه تقریبا پخته شود.
حالا نمک، فلفل و برنج را افزوده و اجازه دهید تا برنج نیز بپزد.
اکنون سبزی را اضافه کنید.
در اواخر پخت آش، لبو را بیفزائید و تامل کنید تا لبو بپزد و آش جا بیفتد.
اینک سرکه را به عنوان چاشنی افزوده و آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کشک، پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: