مریم نویدی زاده
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ پخته و خرد كرده 250 گرم
سس مخصوص 3 قاشق سوپخوری
نان پیتا 4 عدد كوچك
فلفل دلمهای قرمز كبابی و پوست کنده 2 عدد
پیازچه خرد كرده 3 ساقه
پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم
گشنیز خرد كرده 50 گرم
روغن زیتون به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد كرده 2 عدد
فلفل سبز تند، خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 2 حبه
پیاز خرد کرده یك چهارم عدد
نمك 1 قاشق چایخوری
ارگانو یك دوم قاشق چایخوری
زیره یك دوم قاشق چایهخوری
آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
سركه سفید 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا سس مخصوص را فراهم کنید و آن را به مرغ بیفزائید و مخلوط سازید. آنگاه هربار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده، روی نان بگذارید، رویش فلفل دلمهای بگذارید و به ترتیب پیازچه، پنیر و گشنیز بریزید. حالا نان را روی این مواد تا كنید و رویش روغن زیتون بمالید. اكنون دو طرف نان را در تابه گریل برشته كنید.
روش تهیه سس مخصوص: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه گوجهفرنگی، فلفل سبز تند، سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، ارگانو و زیره را افزوده و تفت دهید. سپس آب و سركه را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا سس 10دقیقه بجوشد. اکنون آن را از روی حرارت بردارید و همینكه سس قدری خنك شد، آن را پوره كنید.