اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
اسفناج 1 كیلوگرم
كره 3 قاشق سوپخوری
نمك 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری
جوز هندی یك چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ آبپز و پوست كنده 8 عدد
پنیر گودای رنده كرده 3 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده كرده 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس
كره 1 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
خامة صبحانه 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمك یك دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
روش تهیه
اسفناج را بپزید و در صافی بریزید. آنگاه با پشت قاشق اسفناج را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا اسفناج را درشت خرد كنید. كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس اسفناج، نمك، فلفل و جوز را درون تابه بریزید و 2 دقیقه، در كره تفت دهید.
اینك اسفناج را در ظرف نسوز و مناسبی بریزید و تخممرغها را روی اسفناج بچینید و پنیر گودا بپاشید. حالا روی این مواد را با سس فراهم كرده بپوشانید و رویش پنیر پارمسان بپاشید. اكنون فلورانتین اسفناج را به مدت تقریبی 5 دقیقه در فر، زیر گریل بگذارید تا رویش طلائی رنگ شود.
روش تهیه سس: كره را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و حدود 1دقیقه، تفت دهید. حالا خامه را كمكم به آن افزوده و پیوسته هم بزنید تا سس بجوشد. سپس نمك و فلفل را نیز درون سس بریزید و پس از 1 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید. همینكه سس اندكی خنك شد، زردة تخممرغ را به آن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا صاف و یكدست شود.