فاطمه درویش
مواد لازم برای 10 عدد
پیازچه خرد كرده 4 ساقه
كرفس ریز خرد كرده 1 ساقه
سیر له كرده 1 حبه
ذرت پخته 130 گرم
فلفل دلمهای ریز خرد كرده 1 عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
ادویه گرامماسالا یك دوم قاشق چایخوری
میگوی پاك كرده 100 گرم
فلفل قرمز تند (چیلی)، خرد كرده 2 عدد
آرد 2 قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
آرد 1 قاشق سوپخوری
شكر قهوهای 3 قاشق چایخوری
آب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)
سس سویا یك و یك دوم قاشق سوپخوری
روش تهیه
پیازچه، كرفس، سیر، ذرت و فلفل دلمهای را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه تخممرغها، ادویه گرامماسالا، میگو و چیلی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط نرمی حاصل شود. حالا این مخلوط را همراه با آرد و بیكینگپودر، به مخلوط سبزیجات بیفزائید و هم بزنید. سپس هربار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و در روغن داغ سرخ كنید. حالا كوكو را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
روش تهیه سس: آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه شكر را بیفزائید و هم بزنید تا شكر حل شود. حالا آب را كمكم افزوده و پیوسته سس را هم بزنید تا غلیظ شود. سپس سس سویا را افزوده و سس را از روی حرارت بردارید.