اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن كنجد 60 میلی لیتر
پیاز حلقهای خرد كرده 3 عدد متوسط
ادویه گرامماسالا 2 قاشق چایخوری
زعفران آسیاب كرده یك چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز (چیلی) یك دوم قاشق چایخوری
گوشت گوساله خلالی خرد كرده 5/1 كیلوگرم
شیر 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
عسل 1 قاشق سوپخوری
آب مرغ 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
خامه 160 میلی لیتر
بادام آسیاب كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه ادویه گرامماسالا، زعفران، زردچوبه، زنجفیل و چیلی را افزوده و تفت دهید. حالا گوشت را بیفزائید و آن را روی حرارت تند تفت دهید تا گوشت طلائی رنگ شود. اكنون شیر، عسل و آب مرغ را افزوده و خوراك را 30 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید و گاهی خوراك را هم بزنید. سپس خامه و بادام را درون خوراک بریزید و پس از چند دقیقه خوراك را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: میتوانید این خوراك را با چلو میل كنید.