Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:21

13
بهمن
خوراك گوشت تند مغولی

خوراك گوشت تند مغولی

روش تهیه خوراك گوشت تند مغولی

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 روغن كنجد                               60 میلی لیتر

پیاز حلقه‌ای خرد كرده                   3 عدد متوسط

ادویه گرام‌ماسالا                         2 قاشق چایخوری

زعفران آسیاب كرده                     یك چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه                                   1 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده كرده                       1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز (چیلی)               یك دوم قاشق چایخوری

گوشت گوساله خلالی خرد كرده   5/1 كیلوگرم

شیر                                      80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

عسل                                    1 قاشق سوپخوری

آب مرغ                                  160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

خامه                                     160 میلی لیتر

بادام آسیاب كرده                     2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه ادویه گرام‌ماسالا، زعفران، زردچوبه، زنجفیل و چیلی را افزوده و تفت دهید. حالا گوشت را بیفزائید و آن را روی حرارت تند تفت دهید تا گوشت طلائی رنگ شود. اكنون شیر، عسل و آب مرغ را افزوده و خوراك را 30 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید و گاهی خوراك را هم بزنید. سپس خامه و بادام را درون خوراک بریزید و پس از چند دقیقه خوراك را از روی حرارت بردارید. 

یادآوری: می‌توانید این خوراك را با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: انواع غذای تند، خوراك گوشت تند مغولی، انواع غذا با چیلی، انواع خوراک، مواد لازم خوراك گوشت تند مغولی تعداد بازديد: 2000 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز